joi , 9 decembrie 2021
NEWS ALERT

MEDICUL MARINICA STOIAN RAMANE IN CONTINUARE LA CONDUCEREA SPITALULUI JUDETEAN DE URGENTE TURNU SEVERIN

Medicul Marinică Stoian rămâne în continuare la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin. Mandatul de şase luni îi expiră în data de 7 noiembrie, însă Consiliul Judeţean Mehedinţi, administratorul spitalului, a decis să-imanagerul prelungească mandatul.

 

Interimatul managerului de la Spitalul Judeţean va fi prelungit. Hotărârea a fost luată de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Mehedinţi. Marinică Stoian va rămâne în continuare director al celei mai mari unităţi medicale din judeţ.

Se pare că reprezentanţii Consiliului Judeţean Mehedinţi au avut mare putere de convingere asupra medicului Stoian, care în mai multe rânduri a declarat că sub nicio o formă nu va mai accepta să rămână la conducerea acestui spital cu mari probleme financiare.

“Am început mandatul de manager interimar pentru o perioadă limitată, de şase luni, în data de 7 mai a.c., urmând ca această perioadă să expire vineri, 7 noiembrie. În urma discuţiilor de la Consiliul Judeţean voi merge mâine (n.r. 6 noiembrie) pentru o prelungire a mandatului pentru o perioadă care se va stabili mâine”, a declarat medicul Marinică Stoian.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top