marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

MEHEDINŢEAN PRINS LA VOLANUL UNEI MAŞINI CU ASIGURARE FALSĂ

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat în trafic, joi dimineaţa un şofer care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, maşina având asigurare falsă.

Digital CameraBărbatul în vârstă de 52 de ani a fost oprit în trafic, în Drobeta Turnu Severin, la intersecţia străzilor Cicero şi.D. Ionescu, de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier care se aflau într-o acţiune de verificate a autoturismelor cu numere străine care circulă  Drobeta Turnu Severin.

Şoferul care este din localitatea mehedinţeană Brezniţa de Ocol conducea un autoturism Opel Asta.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Roxana Theodorescu, la controlul documentelor s-a constatat că maşina avea o asigurare falsă.

„Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că şoferul este pentru a doua oară prins la volanul acelei maşini cu asigurare falsă.”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi.

Şoferului i s-a întocmit un al doilea dosar penal pentru fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al municipiului Drobeta Turnu Severin verifică periodic autoturismele cu numere străine care circulă pe străzile din oraş, pentru a întocmi o bază de date cu acestea, după ce s-a constatat că maşinile respective sunt folosite la săvârşirea de infracţiuni sau produc accidente rutiere, iar şoferii părăsesc locul accidentului.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top