luni , 27 septembrie 2021
NEWS ALERT

MEHEDINŢEAN RIDICAT DE POLIŢIŞTI PENTRU COMITEREA UNOR FURTURI ÎN ITALIA

Un bărbat în vârstă de 26 de ani din localitatea mehedinţeană Rudina a fost ridicat vineri de poliţiştii meghedinţeni din cadrul Serviciului de Investigaţii  Criminale, pe numele său fiind emis de autorităţile din Italia un mandat european de arestare.

DSC01645

„Pe numele acestuia autorităţile respective (n.r. din Italia) au emis, în data de 08.07.2014, un mandat european de arestare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt pe raza oraşului Padova. Bărbatul a fost identificat şi reţinut de poliţişti urmând să fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, pentru luarea măsurilor legale.”, a declarat vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, subcomisar Nicolae Lohon.

Potrivit anchetatorilor, acesta împreună cu un alt individ din Bacău au furat dintr-un camion aparatură video de tip pocker pe care ulterior au vândut-o. Autorităţile române au reuşit să îl prindă şi pe bărbatul din Bacău. Cei doi vor ajunge în 10 zile în Italia, în faţa autorităţilor.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top