marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

MICI CRUZI SERVIŢI LA O TERASĂ DIN PĂDUREA CRIHALA DE ZILELE SEVERINULUI

Atenţie mare la ce cumpăraţi de la comercianţii care şi-au întins tarabele în Pădurea Crihala. Un cititor ne-a semnalat faptul că astăzi a fost servit cu mici aproape cruzi la prima terasă amplasată pe alea din dreapta cum intri în pădure.

mici cruzi

Aglomeraţia, numărul mare de clienţi fac ca nu de puţine ori comercianţii să ignore normele de igienă şi să nu respecte reţele de preparare a produselor. Aşa s-a întâmplat şi în această după-amiază, după cum ne-a semnalat un cititor. Acesta a venit la pădure împreună cu mai mulţi prieteni şi au dorit să servească câţiva mici.  Numai că spre suprinderea lor neplăcută micii nu au fost pregătiţi aşa cum trebuie, fiind mai mult cruzi decât prăjiţi, după cum se poate observa şi din fotografia pe care cititorul a trimis-o pe adresa redacţiei.

Pentru ca astfel de incidente să nu se mai petreacă, inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare Mehedinţi ar trebui să stea cu ochii pe aceşti comercianţi, care pot pune în pericol sănătatea clienţilor. Nu de puţine ori s-a constatat că pentru aceştia contează mai mult profitul, şi mai puţin grija pentru consumatori.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top