sâmbătă , 26 septembrie 2020
NEWS ALERT

MIHAI STANISOARA A DEMISIONAT DIN PARLAMENTUL ROMANIEI SI DIN PLR

Mihai Stănişoară a anunţat, miercuri, că a demisionat atât din funcţia de deputat şi din calitatea de membru al PLR, el spunând că, ”după o îndelungată deliberare şi autoanaliză”, a decis ca, cel puţin pentru o perioadă, drumul pe care îl va urma să nu mai includă politica. A adaugat că “experienţa şi profesionalismul” dobândite până acum vor putea fi puse “în slujba unor proiecte importante, care să vizeze dezvoltarea socio-economică a României, în context intern şi internaţional”.

Mihai-Stanisoara-300x199”După o îndelungată deliberare şi autoanaliză, am hotărât ca drumul pe care îl voi urma de acum înainte să nu mai includă, cel puţin pentru o perioadă, politica de partid sau cea parlamentară. Sunt convins că experienţa şi profesionalismul meu vor putea fi puse şi de acum înainte în slujba unor proiecte importante, care să vizeze dezvoltarea socio-economică a României, în context intern şi internaţional”, precizează Miahi Stănişoară într-un comunicat de presă transmis miercuri, fără să menţioneze însă cursul carierei sale în perioada următoare.

El le-a mulţumit celor care l-au votat şi care au avut încredere în el.

”Celor care m-au votat şi care mi-au încredinţat mandatele de membru al Parlamentului României, le mulţumesc şi îi asigur de respectul meu şi de recunoştinţa mea. Activitatea politică pe care am desfăşurat-o a avut mereu în centru rezolvarea problemelor comunităţii pe care am reprezentat-o. Le mulţumesc celor cu care am avut onoarea şi privilegiul de a colabora în cei 15 ani de serviciu public, administrativ şi politic, atât la nivel naţional, cât şi local. Gândurile mele bune se îndreaptă şi către reprezentanţii mass-media, cărora le urez, cu preţuire, succes şi inspiraţie”, mai arată Mihai Stănişoară.

Mihai Stănişoară a avut două madate de deputat între 2000 şi 2008, iar din 2008 şi până în 2012 a fost senator. În 2012, el a fost ales din nou deputat de Mehedinţi.

Oana Mitu

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top