marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

MIHAI STĂNIŞOARĂ, ALES VICEPREŞEDINTE PNL

Delegaţia Permanentă a Partidului Naţional Liberal l-a ales vicepreşedinte executiv al formaţiunii pe deputatul mehedinţean, Mihai Stănişoară în cadrul şedinţei de luni.

StanisoaraDeputatul de Mehedinți Mihai Stănișoară a fost votat de colegii liberali pentru poziția de Vicepreședinte Executiv cu responsabilități pe domeniul Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională. 

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stănișoară a fost votat în Biroul Politic Național pentru poziția de preşedinte interimar al filialei PNL Sector 4 Bucureşti, urmând să se ocupe de consolidarea acestei organizații. Potrivit unor surse locale, Stănișoară rămâne implicat și în activitatea județeană, făcând parte din conducerea Biroului Politic Teritorial Mehedinți în calitate de membru de drept ca deputat ales în Drobeta Turnu Severin.

Odată cu Stănişoară a fost votat pentru un loc de vicepreşedinte executiv şi Cristian Buican, deputat de Vâlcea, şi care va avea atribuţii în domeniul Buget, de care se ocupa până recent Dan Ruşanu. De luna trecută, Ruşanu a devenit preşedintele Autorităţii pentru Supraveghere Financiară.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top