joi , 2 decembrie 2021
NEWS ALERT

MIHAI STĂNIȘOARĂ: Decizia lui Crin Antonescu – “MOMENT ZERO pentru liberali”

Vicepreședintele PNL, Mihai Stănișoară, consideră că decizia lui Crin Antonescu de a renunța la candidatura la Președinție și la șefia PNL arată o “resetare“ a clasei politice, adăugând că anunțul președintelui demisionar al PNL este momentul zero pentru toți liberalii.

Mihai-Stanisoara-300x199“Deciziile domnului Crin Antonescu, de a renunța la candidatura pentru alegerile prezidențiale și la conducerea interimară a Partidului Național Liberal, dovedesc că suntem în plin proces de resetare a scenei politice cu implicații majore pentru viitorul României. În fapt, asistăm la un veritabil MOMENT ZERO pentru toți liberalii din țara noastră.”, a declarat Mihai Stănișoară.

În opinia vicepreședintelui  PNL, după decizia lui Crin Antonescu de a renunța la candidatura la Președinția României, este nevoie de dezbateri interne în urma cărora liberalii să recâștige încrederea românilor.

“Este absolut necesar să avem o dezbatere eficientă, sinceră și responsabilă cu privire la viitorul liberalismului românesc. Această dezbatere trebuie să ofere o soluție limpede la problema care, să recunoaștem, ne frământă pe noi toți: cum să recâștigăm încrederea românilor.”, a conchis Stănișoară.

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a anunţat, sâmbătă, că nu va candida la Preşedinţia României şi că pune capăt şi interimatului pe care îl are la conducerea acestei formaţiuni politice.

“Conştient că este întru totul urgent ca efortul de unificare a dreptei sa facă paşi cât mai concreţi înainte, că este absolut urgent ca un candidat al dreptei unite să fie desemnat, anunţ intenţia de a nu candida la Preşedinţia României şi de a favoriza în acest fel desemnarea grabnică, rapidă, până la sfârşitul acestei luni sau cel târziu până la 15 iulie a unui candidat care să fie acceptat mai uşor de tot ceea ce înseamnă forţă politică de drepta sau cel puţin cu această pretenţie, de tot ceea ce însemană presă de dreapta sau cel puţin cu această pretenţie, de toţi cei care vor să facă din România o ţară pentru poetoni şi nu pentru baroni”, a spus Antonescu, citat de MEDIAFAX.RO.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top