vineri , 28 ianuarie 2022
NEWS ALERT

MIHAI STĂNIŞOARĂ, LA COFERINŢA PNL MEHEDINŢI: „Bunul simţ, decenţa şi buna credinţă nu ajută întotdeauna în politică.”

Prezent la Conferinţa Teritorială a PNL Mehedinţi, deputatul Mihai Stănişoară le-a transmis membrilor PNL prezenţi că „nu e simplu să faci politică în România şi mai ales în Mehedinţi”, iar „bunul simţ şi decenţa nu ajută întotdeauna”

stanisoara cu pnl

„Cred cu tărie faptul că Partidul Naţional Liberal este şi va fi singura forţă politică care poate să nască progres. Pentru că nu există protecţie socială mai bună decât aceea de a crea locuri de muncă, de a-i da unui om şansa de a munci cinstit. Şi asta numai dreapta poate s-o facă, s-a dovedit istoriceşte acest lucru şi cred că este singura şansă a României. Sigur, astăzi o nouă echipă de conducere va prelua destinele acestei organizaţii. Ştim că nu e simplu să faci politică în România şi mai ales în Mehedinţi. Un mare dezavantaj al PNL este că oamenii, membrii sunt călăuziţi de bun simţ, decenţă şi bună-credinţă şi asta nu întotdeauna te ajută să reuşeşti în politică, mai ales în cea mehedinţeană. Însă este limpede că Virgil Popescu, într-adevăr nu are contracandidat şi sunt convins că va fi votat în unanimitate de dumneavoastră, nu va reuşi de unul singur şi nici cei care vor forma Biroul nu vor fi suficienţi pentru lupta care îi aşteaptă în primul rând aici în Mehedinţi.”, le-a transmis Mihai Stănişoară celor peste 500 de membri prezenţi sâmbătă la Conferinţa Teritorială a PNL Mehedinţi.

Deputatul liberal şi totodată vicepreşedinte al PNL a ţinut să dea asigurări că va sprijini Organizaţia PNL Mehedinţi, asta după ce s-a vehiculat că adversarii politici l-ar fi vrut dus la Bucureşti.

„Vreau să vă asigur că în ceea ce mă priveşte voi fi un soldat credincios al cauzei liberale şi cu tot ce îmi va sta în putere voi fi alături de această Organizaţie şi de Partidul Naţional Liberal. Vreau să vă felicit pentru munca dumneavoastră de până acum, am apreciat-o şi o apreciez, sunt convins că vă veţi implica la fel de mult şi de aici înainte.”, a conchis Mihai Stănişoară.

Mihai Stănişoară a participat sâmbătă la Conferinţa Teritorială a PNL Mehedinţi, unde Virgil Popescu a fost ales preşedinte al PNL Mehedinţi cu un număr de 480 de voturi din 502 exprimate.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top