joi , 2 decembrie 2021
NEWS ALERT

MINOR DISPĂRUT, DAT ÎN URMĂRIRE INTERNAŢIONALĂ, PRIN INTERPOL

Poliţiştii mehedinţeni caută un minor de 11 ani, a cărui dispariţie a fost semnalată de către părinți, în urmă cu cinci luni, ultima dată fiind văzut în apropierea localităţii Viaşu, din comuna Pătulele.

NEAGOE-ALIN, disparutPotrivit poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Neagoe Ștefan Alin, în vârstă de 11 ani, domiciliat în comuna Punghina, sat Recea, județul Mehedinți, ar fi plecat pe jos în data de 19 iunie, din satul Viașu, comuna Pătulele, unde fusese la nişte rude, către localitatea Recea, darn u a mai ajuns acasă.

Părinţii au semnalat dispariţia copilului la aproape două săptămâni de când a fost văzut ultima dată şi în ciuda faptului că poliţiştii de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat imediat cercetările pentru găsirea acestuia, căutările n-au avut niciun rezultat.

Distanţa dintre satul Viaşu şi casa minorului, din Punghina este de aproximativ 14 kilometri. Din verificările efectuate de către poliţişti, imediat după ce a fost semnalată dispariţie, un singur şofer al unui autoturism de culoare verde a anunţat că l-a văzut pe copil. Acesta i-a spus unui angajat dintr-o staţie Peco din comuna Pătulele unde era afişată fotografia minorului dispărut că îşi aminteşte că l-a luat cu mașina de la ieșire din Pătulele și l-a dus în localitatea Gruia. Întrucât angajatul stației Peco nu a reținut numărul de înmatriculare al autoturismului, şoferul respectiv nu a putut fi identificat de către poliţişti.

Minorul a fost iniţial, dat în urmărire la nivel naţional și în consemn la frontieră, iar în data de 4 noiembrie, băiatul a fost dat în urmărire internaţională prin Interpol. Poliţiştii fac apel la cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea copilului, să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

SEMNALMENTELE MINORULUI DISPĂRUT

Înălţime 1,35 m, ten deschis,constituţie atletică, faţă ovală, păr blond cu fir drept tuns scurt, ochi căprui, urechi mici cu lob dezlipit;

La data dispariţiei era îmbrăcat în tricou de culoare roşie, pantalon lung din stofă culoare albastră, iar în picioare purta sandale.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top