vineri , 10 iulie 2020
NEWS ALERT

MINOR DISPARUT DE ACASA DE OPT ZILE

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi l-au dat în urmărire pe un adolescent în vârstă de 15 ani, care a plecat în data de 20 aprilie de la casa bunicilor din Strehaia, cu gândul să meargă acasă, la Drobeta Turnu Severin, dar nu a mai ajuns.

Iniţial, părinţii au crezut că acesta a rămas pe la prieteni, dar când şi-au dat seama că băiatul nu apare timp de opt zile au cerut poliţiştilor să îl dea în urmărire pe Mădălin Cristian Căpitănescu.

Când a plecat de la domiciliu acesta purta: o geacă de culoare albastră, îmbrăcăminte sport de culoare albă, un tricou de culoare galbenă și o pereche de încălțăminte sport de culoare roșie.

Minorul este descris de rude ca fiind comunicativ și iși face ușor prieteni.

Oricine poate oferi informații cu privire la acesta, este rugat să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

minorulSemnalmente: înălțime 1,70 m, păr șaten deschis cu fir drept tuns scurt în ambele părți ale capului, ten deschis, ochi căprui,  față ovală,  constituție atletică.

Semne particulare: o cicatrice ca urmare a unei operații de apendicită, o aluniță vizibilă pe buza superioară.

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top