vineri , 28 ianuarie 2022
NEWS ALERT

MIRCEA GROSU, CONFIRMAT PREŞEDINTE AL PDL DROBETA TURNU SEVERIN

Mircea Grosu este preşedintele al Partidului Democrat Liberal, Organizaţia Drobeta Turnu Severin, fiind confirmat în funcţie în urma alegerilor care s-au defăşurat în acest sfârşit de săptămână. Grosu preia conducerea deplină a filialei muncipale de la primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, cel care s-a îndepărtat de partid.

Mircea Grosu

Mircea Grosu a fost confirmat sâmbătă, în funcţia de preşedinte al filialei PDL Drobeta Turnu Severin, la întrunirea Consiliului Local de Coordonare.

„Plecăm la drum cu gândul reconstrucţiei partidului care a mai câştigat o dată alegerile în Turnu Severin, care le-a câştigat şi acum dar datorită celor care sunt astăzi la putere nu ne lasă să ne exercităm drepturile care ni se cuvin, aceea ce s-a întâmplat, a ceea ce au votat severinenii. Reconstruim.”, a declarat încrezător, Mircea Grosu.

La rândul său, secretarul general executiv al PDL Mehedinţi,Dumitru MĂRCULESCU îşi propune ca echipa nou formată la nivelul Organizaţiei Municipale să găsească şi mijloacele prin care să îndeplinească obiectivele.Este un nou început. Asta înseamnă că ne reorganizăm, înseamnă că ne propunem obiective şi în mod firesc căutăm metodele ca aceste obiective să fie îndeplinite”, a declarat Dumitru Mărculescu.

Organizaţia municipală a Partidului Democrat Liberal a câştigat alegerile în Drobeta Turnu Severin în anul 2008 şi în 2012. Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe şi-a câştigat ambele mandate de primar având sprijinul filialei. Imediat după alegerile din iunie 2012, în cadrul consiliului local democrat liberalii au pierdut majoritatea şi au ajuns în opoziţie, după ce mai mulţi aleşi PDL au trecut de partea reprezentanţilor USL.

Fostul viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin din perioada 2008-2012, Mircea Grosu deţine funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale de la mijlocul lunii aprilie 2013, când Biroul Permanent Judeţean al PDL a dizolvat Organizaţia Drobeta Turnu Severin, iar primarul  Constantin Gherghe a pierdut funcţia de preşedinte al PDL Drobeta Turnu Severin şi a rămas „simplu” membru.

La alegerile de sâmbătă, din cadrul Consiliului Local de Coordonare a participat şi preşedintele PDL Craiova, Marinică Dincă, dar şi Dan Vâlceanu, şeful PDL Gorj.

„Organizaţia este la fel de puternică şi vreau să vă aduc aminte că un ziarist cunoscut şi de calitate spunea că Partidul Democrat Lioberal e precum pisica, are şapte vieţi, aşa că indiferent cât de multe lovituri am primit din afară şi din interior, partidul nu numai că nu a căzut dar devine din ce în ce mai puternic.” a declarat  liderul PDL Dolj, Marinică Dincă.

_DSC0708În perioada următoare urmează să se organizeze alegeri şi pentru desemnarea unui nou birou politic judeţean. La ora actuală filialala PDL Mehedinţi este condusă cu titlu interimar de senatorul, Marius Bălu.

„Organizaţia municipală este extrem de importantă, o organizaţie care ne-a obişnuit cu rezultate foarte bune, Organizaţie care a câştigat alegerile şi în 2008 şi 2012 şi formată din oameni care au demonstrat că pot guverna foarte bine municipiul Drobeta Turnu Severin. Sper ca rezultatul alegerilor să dea o echipă care să obţină aceleaşi rezultate în bătăliile electorale viitoare.”, a fost mesajul senatorului democrat liberal pentru Organizaţia Municipală.

La Consiliul Local de Coordonare au participat sâmbătă aproximativ 200 de delegaţi.

Oana Mitu

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top