marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

MIRCEA REDNIC CONTRAATACĂ PENTRU MARICA: “MI-AŞ DORI CA CIPRIAN SĂ ALEAGĂ DINAMO ŞI NU STEAUA”

PanduriiAjunşi la Drobeta-Turnu-Severin pentru disputa cu Pandurii Târgu Jiu de mâine seară de pe “Municipalul” severinean, dinamoviştii au susţinut o conferinţă de presă la hotelul Flora, acolo unde sunt cazaţi.

Tehnicianul Mircea Rednic a vorbit mai întâi despre partida de mâine, pe care o consideră una echilibrată. “Puriul nu a ratat însă nici şansa de a trimite un mesaj către Ciprian Marica, un fotbalist curtat de Steaua în acest moment. Despre o eventuală venire a lui Ciprian Marica la Dinamo, Rednic a declarat că speră ca atacantul naţionalei României, refăcut după ce câteva luni bune a fost accidentat, să aleagă Dinamo şi nu Steaua, dacă va reveni în Liga I.

Revenind la jocul cu Pandurii, Mircea Rednic a spus că este poate cea mai echilibrată partidă din această fază a Cupei României. Cele două formaţii sunt echilibrate din puntct de vedere valoric, mai ales după ce uiltimele evoluţii ale gorjenilor au fost tot mai convingătoare. Desigur, Pandurii vor să facă uitat meciul din Cupa Ligii, când au fost eliminaţi după un 0 – 2 la Drobeta-Turnu-Severin, printr-o revanşă împotriva câinilor pe care să o obţină miercuri seară. De cealaltă parte, “câinii” vor să şteargă impresia prestaţiei dezamăgitoare din partida cu CSU Craiova, când au pierdut la scor de neprezentare, 0 – 3.

Iată declaraţia tehnicianului dinamovist care prefaţează jocul de mâine seară: „Este un meci foarte important pentru noi. Cred că e cel mai echilibrat şi cel mai greu meci din această fază. Nici noi nu am avut şansă, dar nici Pandurii. Ne dorim foarte mult să câştigăm disputa. Sunt două echipe care joacă un fotbal frumos. Avem deja două meciuri jucate pe acest teren, deja ne cunoaştem foarte bine. Sper ca băieţii mei să fi învăţat din înfrângerea cu Craiova şi greşelile pe care le-am făcut să nu le repetăm. Ne dorim să avem o evoluţie bună şi la sfârşit să ne calificăm. Pandurii au demonstrat în meciul cu Steaua că poate meritau toate cele trei puncte, au un lot foarte bun, dar nici eu nu am de ce să mă plâng, chiar dacă îmi lipsesc doi jucători importanţi, Essombe, nerefăcut şi Anton, care a luat cartonaş roşu. De aia am apelat şi la Petre să vină lângă echipă, cu el suntem 22 de jucători şi sunt toţi pregătiţi. Acum depinde şi de inspiraţia mea. Vor fi câteva schimbări, Popescu va fi în poartă şi vor mai fi câteva schimbări ţinând cont de evoluţia lor. Eu sper ca noi să rămânem neînvinşi cu Pandurii şi după acest meci” a declarat Mircea Rednic în cadrul conferinţei de presă.

Disputa dintre Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo, contând pentru optimile de finală ale Cupei României, se dispută miercuri, pe stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin, cu începere de la ora 20.30. Spre deosebite de disputa din Cupa Ligii, care s-a jucat pe o ploaie torenţială, la ora acestui joc se pare că va fi vreme bună pentru fotbal.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top