marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

MITING PNL ÎN FAŢA PREFECTURII MEHEDINTI

Peste 200 de persoane au participat vineri la un miting de protest organizat de Partidul Naţional Liberal, în faţa Prefecturii Mehedinţi, chiar în ziua în care moţiunea de cenzură s-a citit în Parlament. Între orele 11:00 şi 13:00, liberalii au pichetat sediul Prefecturii şi au strigat sloganuri antiguvernamentale. Protestul a fost unul paşnic, pe parcursul căruia au lipsit incidentele. În Parlament moţiunea PNL  a picat la vot.

miting pnl

Liberalii mehedinţeni au organizat un miting de protest împotriva guvernului, chiar în ziua în care în parlament s-a citit moţiunea de cenzură depusă de liberali pentru demiterea guvernului Ponta. Preţ de câteva ore, s-au strigat lozinci împotriva guvernului, dar şi a premierului Ponta:

„Ieşiţi în stradă pentru că în România aşa se apără democraţia! Ieşiţi în stradă! ”Aşa nu se mai poate! Jos Ponta!”, au fost doar câteva lozinci strigate de cei strânşi în faţa Prefecturii Mehedinţi.

„Ne-am strâns astăzi în stradă pentru a protesta împotriva guvernuluiPonta şi pentru a susţine moţiunea de cenzură care la această oră se dezbate şi se va vota în parlament. După părerea noastră nu există pesedişti buni şi pesedişti răi, există pesedişti răi şi pesedişti foarte răi. Dacă despre Ioan Rus pot spune că este un pesedist rău după ce a jignit întreaga diasporă făcând nevestele salariaţilor din diaspora,” curve” şi „copiii golani”, pot să spun că Victor Ponta este un pesedist foarte rău. Ponta habar nu are să guverneze, habar nu are de onoare. Victor Ponta nu are absolut nimic sfânt în el. După părerea mea, trebuie să îşi demisia pentru că nu mai poate sta în fruntea Guvernului şi a unui partid care se pretinde că este la guvernare şi că este democratic, un prim ministru care este urmărit penal.”, a declarat copreşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu.

miting pnl (1)

România a fost târâtă într-o imensă ruşine, eu nu îmi aduc aminte şi cred că nimeni nu ştie dacă la ora actaulă în Europa civilizată mai există un premier care să fie cercetat penal şi în acelaşi timp el să conducă principalul partid de guvernământ care să facă legi. Aşa ceva este inadmisibil, iar comportamentul premierului Ponta nu dovedeşte decât sfidare. Sfidare nu numai pentru forţele politice de opoziţie, dar sfidare faţă de poporul român, şi atunci lumea e disperată, trebuie să ia atitudine asupra acestui gest.”, a spus şi fostul europarlamentar PNL, Alexandru Ioan Morţun, prezent la miting. 

 

miting pnl (2)

Liberalii au reuşit să strângă câteva sute de simpatizanţi care au manifestat împotriva Guvernului:

„Sunt prezenţi membri ai PNL, dar eu am văzut şi oameni care ştiu sigur că nu sunt membri ai vreunui partid politic, ideea de bază este aceea de a strânge pe lângă simpatizanţii PNL toţi oamenii care sunt de acord cu noi şi care vor în acest moment ca guvernul Victor Ponta să plece acasă şi de aceea ne-am strâns să susţinem moţiunea de cenzură depusă de PNL.”, a declarat preşedintele PNL Drobeta Turnu Severin, Daniel Cârjan. 

Liberalii au avut autorizaţie pentru desfăşurarea mitingului între orele 11şi 14 însă oamenii au plecat în jurul orei 13:00, întrucât temperaturile deveniseră caniculare.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top