miercuri , 20 octombrie 2021
NEWS ALERT

NOUA ECHIPĂ A LUI MITITELU AR PUTEA EVOLUA LA SEVERIN

1-fc-universitatea-craiova-va-juca-la-severinClubul oltean anunţă că ar fi bătut palma cu primarul Gherghe pentru închirierea stadionului. Edilul nu a răspuns la telefon să confirme înţelegerea.

Într-un comunicat de presă dat publicităţii pe site-ul clubului, „Fotbal Club Universitatea Craiova anunţă suporterii săi că astăzi a încheiat un contract pe 2 ani cu Municipiul Severin pentru închirierea stadionului muncipal în vederea desfăşurării meciurilor din campionat. Astfel, conform contractului de închiriere încheiat astăzi, pentru cel puţin 2 ani capitala Olteniei se mută la Severin. În comunicat se mai precizează că “pe această cale Fotbal Club Universitatea Craiova mulţumeşte public Municipului Severin şi, în special, domnului primar Constantin Gherghe care a rămas acelaşi prieten şi susţinător al Universităţii Craiova.  Prin urmare, în acest moment Universitatea Craiova are la dispoziţie 2 stadioane din România unde poate evolua, cel de la Petroşani şi cel de la Severin”.

Aşadar, dacă ar fi să dăm crezare acestui comunicat, Universitatea Craiova ar putea reveni în fotbalul românesc pe “Municipalul” din Drobeta-Turnu-Severin. Aşa s-ar putea explica şi faptul că oficialii primăriei, în frunte cu edilul Constantin Gherghe au renunţat la echipa locală, care a retrogradat în Liga a II-a şi care apoi a fost desfiinţată. Interesant este faptul că în finalul acestui comunicat se precizează faptul că Universitatea are două stadioane. Unul la Petroşani, celălalt la Tr. Severin. Citind printer rânduri, am putea înţelege că Mititelul nu s-a hotărât încă unde îşi va duce echipa, la Severin sau la Petroşani, deşi în titlu se anunţă pompos că Universitatea la juca la Severin.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top