duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

O BĂTRÂNĂ ACCIDENTATĂ CHIAR DE SOŢUL EI LA POARTA CASEI DIN SATUL CORZU

O femeie în vârstă de 60 de ani a ajuns vineri la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin accidentată chiar de soţul ei. Nefericitul eveniment s-a petrecut chiar la poarta casei, atunci când bărbatul a vrut să scoată autoturismul şi-a lovit din neatenţie soţia.

DSCF0327

Constantin Vlăduţ, de 67 de ani, din satul mehedinţean Corzu, a vrut să-şi scoată autoturismul din curte ca să plece la cumpărături cu soţia. La manevra de mers înapoi nu a fost atentat şi şi-a accidentat consoarta, care ieşise la poartă pentru a vedea dacă trece vreo maşină. Totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă, astfel că biata femeie nici nu şi-a dat seama că maşina vine peste ea, mai ales că stau pe o coastă.

DSCF0325

„Eu ştiu că a făcut o criză de inimă (n.r. şoferul) acum o săptămână şi a făcut tratament. Era în curte, dete înapoi, la ei acolo e un pic de coastă. Încercarăm să discutăm cu  el să aflăm amănunte prin telefon dar nu puturăm că plângea în hohote. Îl întrebă soţul meu şi spuse că nu ştie cum se întâmplă”, a spus cumnata celor doi soţi, care venise la Spitalul Judeţean de Urgenţe pentru a se interesa de soarta Olimpiei Vlăduţ, femeia accidentată.

Olimpia Vlăduţ a fost adusă de o ambulanţă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Femeia a suferit o fractură la un picior, dar şi traumatism la nivelul bazinului.

„E vorba de o persoană de sex feminin, în vârstă de 59 de ani, care a fost lovită de soţul ei cu autoturismul personal. Prezintă traumatism la nivelul membrelor inferioare cu fractură de membru inferior drept şi traumatism la nivelul bazinului. Iniţial era în hipotensiune arterială, în momentul de faţă este stabilă hemodinamic şi respirator şi urmează a fi investigată pentru eventualele leziuni de organe interne”, a declarat medicul Marin Iorga de la SJA Mehedinţi.

DSCF0330

Poliţia a efectuat cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul şi în urma acestora a reieşit că bărbatul nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi. În plus, Constantin Vlăduţ băuse înainte de a se urca la volan şi nici nu avea permis de conducere corespunzător categoriei B.

„Ofiţerul de serviciu al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi a fost sesizat cu privire la faptul că pe Drumul Judeţean 606 B s-a produs un eveniment rutier. La faţa lcoului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei oraşului Strehaia, care din primele verificări a stabilit faptul că un bărbat de 67 de ani din localitatea Corzu, la efectuarea manevrei de mers înapoi nu s-a asigurat şi  a accidentat o persoană de sex feminin în vârstă de 60 de ani. Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul. De asemenea s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,25 miligrame pe litru alcool în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Motru pentru recoltarea de probe biologice de sânge”, a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top