vineri , 28 ianuarie 2022
NEWS ALERT

O ECHIPĂ DIN DROBETA TURNU SEVERIN A CÂȘTIGAT LOCUL II LA CUPA OLTENIEI LA CRAP. FOTO

Echipa formată din Ionuț Taloi și Romulus Geană din Drobeta Turnu Severin a reușit să obțină locul al II-le,a cu o cantitatea de 63 de kilograme de crap, prinsă în cadrul competiției Cupa Olteniei de Pescuit la Crap, care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în județul Dolj. Potrivit unuia dintre organizatorii competiției Ionut Taloi, locul I a fost câștigat de o echipă din Dolj care a pescuit în cele 3 zile de competiție 65,5 kg de crap, în timp ce locul al III-lea a fost câștigat de o echipă de pescari formată dintr-un bărbat din Craiova și alți doi din București, cu 41 de kg de pește pescuit.

cupa 1

Cel mai mare crap pescuit din balta de la Călugăreni-Selnice a avut 5,650 kg, echipa din Drobeta Turnu Severin reușind să pescuiască un crap puțin mai mic de 5,350 de kg. Organizatorii spun că evenimentul a fost unul reușit în rândul pescarilor, cu atât mai mult cu cât printre participanți s-au aflat două echipe de pescari profesioniști care urmează să participe la Competiția Națională de Pescuit la Crap care va avea loc în luna iunie, în localitatea Corbu din județul Constanța.

cupa 2De asemenea, organizatorii Cupei Olteniei la Crap au reușit să aducă în competiție o altă echipă de pescari profesioniști din Timișoara, care participă de obicei doar la competiții externe.

“ Cu toate că peştele nu a răspuns cum ne-am fi aşteptat din cauza condiţiilor meteo şi aici mă refer la apa puţin oxigenată şi la schimbările bruşte de temperatură care afectează acest sport, este de apreciat cantitatea de peşte care s-a prins.”,  a declarat Ionut Taloi unul dintre organizatorii Cupei Olteniei de Pescuit la Crap.

Organizatorii promit că a III a ediţie a Cupei Olteniei de Pescuit la Crap se va organiza în anul 2014.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top