duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

O FAMILIE DIN SATUL NICOLAE BĂLCESCU S-A INTOXICAT DE LA OUĂ UMPLUTE CU MAIONEZĂ

O familie întreagă  din satul mehedinţean Nicolae Bălcescu a ajuns sâmbătă seară la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin cu toxiinfecţie alimentară, după ce a consumat ouă umplute cu maioneză.

familia

Primii care au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin au fost copiii familiei, unul de 16 ani şi celălalt de 18 ani. Câteva ore mai târziu o ambulanţă a venit la spitalul din Turnu Severin şi cu părinţii acestora, cu simptome specifice toxiinfecţiilor alimentare.

Oamenii spun că nu înţeleg ce s-a întâmplat fiindcă ouăle consumate sunt din gospodăria proprie şi de aceea ştiu sigur că erau proaspete.

„Am mâncat vineri seară nişte ouă, dar nu erau vechi, ouă de la găile noastre. Nu ştim ce s-a întâmplat, poate suntem sensibili”, a spus bărbatul.

„Am adus mai întâi copiii şi apoi părinţii cu toxiinfecţie alimentară, părinţii sunt conştienţi, cooperanţi, stabili hemodinamic şi respirator  şi prezintă tabloul clinic specific toxiinfecţiei alimentare, cu scaune diareice, vărsături, dureri de cap, dureri abdominale, febră”, a sprecizat Mariana Hârşovescu, asistent medical la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top