marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

O FEMEIE A FOST UCISĂ DE SOŢUL SĂU, LA STREHAIA

O femeie în vârstă de 43 de ani din Strehaia a murit sâmbătă seara după ce soţul său a tăiat-o la gât cu un cuţit, anchetatorii susţinând că acesta era gelos pe soţie.

crima deschidere

Crima s-a produs sâmbătă seara, în oraşul Strehaia, la locuinţa celor doi soţi. Femeia venise de la serviciu şi cum tăiaseră porcul în urmă cu câteva zile s-a apucat să prepare caltaboşii. Martorii au declarat că iniţial între cei doi a izbucnit o ceartă. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce cearta a degenerat, bărbatul a luat de pe masă un cuţit şi a înjunghiat-o mortal pe femeie în zona gâtului.

Cunoştinţele femeii din Strehaia ştiau despre comportamentul agresiv al bărbatului.

„Trecui mai devreme pe la casa ei şi auzii că se certau. Vrusei să bat în geam, dar zisei să nu mă bag că ştiam cum este el şi trecui mai departe. Când mă întorsei găsii toată Poliţia aici şi îmi dădui seara că se întâmplă ceva. Ea a lucrat cu mine la Confecţii, eu i-am fost şefă. Ea a suferit mult, dacă el a băut, acum i-a venit de cap. Ea lucră până la ora 13, fu la serviciu.”, a declarat sâmbătă seara, Purcel Eugenia din Strehaia.

Bărbatul nu a fost la prima sa încercare de a-şi ucide soţia. Rudele victimei susţin că în urmă cu o lună a încercat să o stranguleze, dar atunci femeia a reuşit să se salveze.

„El era gelos pe femeie şi după aceea la masă, acolo, la caltaboşi, îi băgă cuţitul în gât. De gelozie.”, a povestit un alt apropiat al familiei.

La locuinţa celor doi soţi au ajuns sâmbătă seara şi mama victimei, fratele geamăn al victimei şi soţia aestuia, cu toţii sfâşiaţi de durere. Mama femeii decedate chiar a leşinat de durere că de Crăciun îşi va înmormânta fiica.

foto2

„Pe mine mă sună fata şi îmi spuse: Să vii repede că o omorâră pe mama. Zisei că nu e adevărat. El avea o depresie şi bea mai mult”, a declarat Cornel Croitorul, fratele victimei.

„Am venit ieri, i-am adus nişte maţe, trandafiri pentru sărbători şi aveau lada plină de carne şi i-am zis lui „Bagă-le tu aici că eu nu am unde să le bag. El a zis: Ia uite, fir-ar a dracu, stă cu lada plină de carne şi nu îşi mai face timp, vine tot noaptea, noaptea, nu-şi face timp să facă şi ea ăştia! Zic: Lasă, că mâine e sâmbătă, duminică. Zice: Nuu, îmi vine să o omor nu mai face niciodată, nu ştiu ce să mai fac! Acum să auzim că o omorî. Acum o lună de zile a strâns-o de gât, dacă nu-l împingea să dea cu el pe spate, ca să scape, o omora chiar şi atunci”, a povestit cumnata victimei, Mariana Croitoru.

Imediat după incident, bărbatul a ieşit în curte şi l-a anunţat pe fratele său că şi-a ucis soţia. La faţa locului a fost chemat un echipaj SMURD şi un altul din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dar femeia nu a putut fi salvată.

Medicul Aurora Grămescu din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi a declarat că din primele verificări a reieşit că bărbatul i-a secţionat traheea cu un cuţit.

„La sosirea ambulanţei, pacienta era decedată de 40 de minute, a ajuns prima dată SMURD-ul, a găsit-o decedată dar a început manevrele de resuscitare până la sosirea noastră, după care am declarat decesul. O pacientă de 43 de ani de sex feminin cu o plagă tăiată. O moarte iminentă, plagă iminente cauzatoare de moarte, la nivelul gâtului, secţionată traheea. Femeia era plină de sânge, haine, faţă, nu a avut nicio şansă. SMURD-ul a ajuns în câteva minute şi era deja decedată.”, a declarat Grămescu.

Imediat după incident, agresorul, în vârstă de 45 de ani a fost ridicat de poliţişti şi dus la Secţia de Poliţie din Strehaia pentru audieri.

Procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Sandra Georgescu, a declarat că în urma primelor informaţii, bărbatul şi-a ucis soţia pe fondul geloziei şi a consumului de alcool.

În urma audierilor din noaptea de sâmbătă spre duminică, agresorul urmează să fie reţinut pe bază de ordonanţă pentru omor.

Cei doi aveau o fiică de 22 de ani care se afla în gospodărie în momentul în care mama sa a fost ucisă, dar când a auzit că se ceartă, a ieşit din camera în care s-a produs crima, la fel cum proceda de fiecare dată când tatăl său era băut.

Oana Mitu

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top