luni , 18 ianuarie 2021
NEWS ALERT

VIDEO O FEMEIE A MURIT ÎN TIMP CE SCOTEA APĂ DE BĂUT DIN FÂNTÂNĂ


O femeie în vârstă de 55 de ani din localitatea mehedinţeană Poroina a decedat vineri după-amiază după ce a căzut într-o fântână, soţul încercând să o salveze dar fără succes.

fantana 1

Tragedia s-a petrecut într-o familie cu posibilităţi financiare reduse din Poroina. Femeia  s-a dus să scoată apă din fântână, dar s-a lovit de scripete şi a căzut. Câteva minute mai târziu, soţul a văzut-o plutind pe luciul apei şi nu a ezitat să intre în fântână în încercarea de a o salva. Alertaţi se bărbat, vecinii au sunat la 112 şi au chemat pompierii .

”La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Dr. Tr. Severin, cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au reuşit să scoată cele două persoane din fântâna adâncă de aproximativ 18 m, într-un timp destul de scurt. Femeia, în vârstă de 42 de ani, a fost scoasă decedată, iar soţul acesteia, în vârstă de 55 de ani, a fost scos în viaţă de pompieri.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Ramona Nistor.

Bărbatl a primit îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD şi se află în afara oricărui pericol.

Trupul soţiei sale a fost dus la morga Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru necropsie.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top