duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

FOTO: O FEMEIE A SCĂPAT CU VIAŢĂ DUPĂ CE A TRECUT O DREZINĂ PESTE EA

O femeie din Turnu Severina încercat să-şi ia viaţa joi după-amiază, sărind în faţa unei drezine CFR în zona trecerii cu calea ferată spre Portul din oraş. A scăpat ca prin minune cu viaţă, dar a fost preluată de Ambulanţa Mehedinţi în stare gravă.

CFR

Mai mulţi angajaţi din Portul Turnu Severin povestesc că au văzut-o pe această femeie în ultimele zile plimbându-se prin zonă. Nu le-a trecut prin cap nicio clipă că aceasta avea gânduri sinucigaşe.

Lovita de tren 2Joi, în jurul orei 15,00, femeia s-a aruncat pur şi simplu în faţa unei drezine CFR, în apropierea fostului Club Patria. Drezina a trecut peste femeie, dar ca prin minune aceasta  a scăpat cu viaţă. A suferit însă o lovitură puternică în zona capului şi i-a fost retezat un picior.

Serviciul Poliţiei Transporturi Mehedinţi a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut fapta.

„La data de 14 august, lucrătorii Serviciului Poliţiei de Transporturi Mehedinţi au fost sesizaţi despre faptul că în zona trecerii la nivel cu calea ferată amplasată în zona Portului a fost accidentată de către o drezină CFR o femeie, în vârstă de circa 50 de ani. Ne-am deplasat la faţa locului unde am constatat că aceasta prezenta lovituri la nivelul membrelor inferioare şi în zona capului. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea unei soluţii legale”, a spus comisarul Viorel Tuţă.

Lovita de trenFemeia a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Turnu Severin, unde a fost imediat preluată de medicii chirurgi. Urmează să i se stabilească identitatea pentru a fi anunţate rudele sale.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top