vineri , 15 ianuarie 2021
NEWS ALERT

VIDEO O FURTUNĂ PUTERNICĂ A PRODUS PAGUBE IMPORTANTE LA TURNU SEVERIN

UpDate: 20.00

Pe DN6, doi copaci cătzuţi pe carosabil în urma furtunii au fost îndepărtaţi de pompieri, la fel ca şi la Orşova pe strada 1 Decembrie. Furtuna a fost însoţită de grindină care a produs pagube la Brezniţa şi la Schela.

Pompierii de la ISU Drobeta acţionează la această oră pentru degajarea unui acoperiş de bloc ce se află căzut pe două locuinţe de pe strada Calomfirescu din cartierul severinean Aluniş.

masina

Acoperişul de bloc a fost smuls pur şi simplu de o furtună puternică care a avut loc miercuri seară în Drobeta Turnu Severin.

masina 2

Un castan rupt de furtună a căzut pe un autoturism parcat pe aleea Corneliu Săvoiu nr. 5, provocându-i pagube importante.

Pompierii intervin şi pentru degajarea unui copac căzut pe calea ferată în zona Portului din municipiul Drobeta Turnu Severin. De asemenea, pompierii intervin pentru îndepărtarea altor trei copaci căzuţi pe căzuţi pe calea ferată în localitatea Şimian.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top