sâmbătă , 27 noiembrie 2021
NEWS ALERT

VIDEO O PLOAIE TORENŢIALĂ A FĂCUT PRĂPĂD LA TURNU SEVERIN

O ploaie torenţială a  făcut prăpăd  în Drobeta Turnu Severin, într-o jumătate de oră locuinţele mai multor severineni fiind inundate. În unele locuri apa trecea de un metru, iar disperaţi oamenii nu au mai aşteptat echipele de  intervenţie şi au acţionat cum au putut.

ploaie

Potopul a distrus în totalitate şi un bar situat la subsolul unei case. Proprietarul speră ca asigurarea să acopere măcar o parte din pagubă.

Ploaia a durat aproximativ 30 de minute, suficient pentru ca potopul să facă prăpăd. Sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă, iar zeci de gospodării au  fost inundate.

“Curtea, beciul sunt inundate, într-o jumătate de oră a fost plin totul, a intrat şi de pe stradă, acum trebuie să o scoatem. În beci e de un metru şi jumătate”, a spus un severinean.

ploaie 1

Printre cei afectaţi se numără şi proprietarul unui restaurant.  Toată apa de pe stradă s-a scurs în localul situat la subsolul unei case. În bar erau clienţii şi  vânzătoarea.  Proprietarul a spus că pagubele sunt  însemnate, mai ales că mare parte din clienţi s-au speriat şi au  ieşit  din local fără să mai plătească.  Disperat, acesta  nu a mai aşteptat intervenţia pompierilor pentru a-şi scoate apa din restaurant. Potopul a  făcut prăpăd şi în  zona de blocuri, subsolul  unui  imobil fiind inundat în totalitate.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top