miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

O RAFALA DE VANT A RUPT UN COPAC SI A DESPRINS UN BURLAN DE PE ACOPERIŞUL UNUI BLOC, LA SEVERIN

Vântul puternic a făcut pagube astăzi a Drobeta Turnu Severin. Un copac s-a prăbuşit, într-o parcare şi a avariat un autoturism, iar burlanul unui bloc reabilitat s-a desprins şi putea în orice moment să cadă. Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea pericolului şi au tăiat copacul.

vant

Vântul a suflat la Drobeta Turnu Severin cu peste 60 de kilometri la oră. O rafală puternică a desprins un burlan de pe acoperişul unui bloc care putea în orice moment să se prăbuşească şi să pună în pericol trecătorii.

Pentru a îndepărta burlanul, pompierii au adus în zonă o macara performantă cu care au intervenit la înălţime. Operaţiunea a fost îngreunată de maşinile parcate în faţa blocului.

În aceeaşi zonă, locatarii au chemat pompierii să taie şi tulpina unui nuc bătrân din parcare rupt de vânt. În cadere un autoturism a fost avariat. Propietarul era în casă când a auzit zgomotul puternic.

Locatarii spun că în parcarea respectivă copiii obişnuiesc să se joace şi ar fi păutut fi surprinşi de copacul prăbuşit.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top