miercuri , 19 ianuarie 2022
NEWS ALERT

O ŞOFERIŢĂ NEATENTĂ A BĂGAT UN SEVERINEAN ÎN SPITAL

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin, administratorul unei firme de interfoane, a ajuns joi seară la Spitalul Judeţean Mehedinţi în stare gravă, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc în municipiul Drobeta Turnu Severin.

acc Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Mareşal Averescu cu Călăraşi. Victima se afla la volanul unui autoturism Opel Tigra şi circula regulamentar pe strada Mareşal Averescu, când a fost lovit de un alt autoturism care nu a stat la „Stop”. Impactul a fost atât de puternic încât luneta autoturismului Opel Tigra a fost distrusă complet.

„La intersecţia străzii Călăraţi cu Mareşal Averescu a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicate două autovehicule. Autoturismul care circula pe strada Călăraşi nu a acordat prioritate autoturismului care circula pe strada Mareşal Averescu şi în urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto nevinovat. Se fac cercetări cu privire la vinovăţia conducătorului auto care nu a acordat prioritate de trecere”, a precizat comisar Dumitru Ungureanu de la Biroul Rutier Turnu Severin.

Victima a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului de un echipaj de la Detaşamentul de Descarcerare al ISU „Drobeta” şi a fost transportată de urgenţă la spital. Bărbatul a suferit mai multe traumatisme în urma accidentului, iar autoturismul pe care îl conducea este serios avariat.

Şoferiţa vinovată de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top