miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

OFERTA HOTELIERILOR DE LA BĂILE HERCULANE PENTRU SĂRBĂTORILE DE IARNĂ: PLIMBĂRI CU CALEAŞCA, BĂI CU LAPTE ŞI MIERE, DAR ŞI BUCATE TRADIŢIONALE

Cine nu s-a decis încă unde să petreacă Revelionul 2014, pot să rezerve un loc în celebra staţiune Băile Herculane. Pentru masa de Revelion, hotelierii au pus la punct un meniu bogat, iar unele pensiunile au păstrat preţurile de anul trecut pentru a-şi păstra clienţii fideli.

deschidere

Hotelierii, dar şi proprietarii de pensiuni din staţiunea Băile Herculane pun la punct ultimele detalii în ceea ce priveşte petrecerea de Revelion. S-a întocmit meniul, s-au stabilit tarifele, iar acum se primesc rezervările pentru cazare.

DSCF1174

„Meniul pentru Revelion este unul special, avem atât mâncare tradiţională, cu purceluşi la proţap, răchie fiartă de Banat şi bineînţeles şi alte preparate mult mai exclusiviste, meniul o să fie absolut pe toate gusturile.  Ceea ce este foarte important este faptul că totul o să fie all-inclusive atât în ceea ce priveşte mâncarea, cât şi băutura, ceea ce este un concept nou pentru balneo românesc şi ne mândrim cu asta”, spune Petronela Mătuşanu, reprezentantul Hotelului Afrodita din Băile Herculane. Tariful aici pentru trei nopţi de cazare pleacă  de la 1190 de lei.

Băi cu lapte şi miere

DSCF1166

Şi pentru că după o noapte de petrecere, turiştii au nevoie şi de relaxare, gazdele pun gratuit la dispoziţia acestora piscină, jacuzzi, saună finlandeză, băi cu cromoterapie. „Avem de exemplu, baia Cleopatra cu lapte şi miere. Avem nenumărate proceduri de masaj, masaj cu beţe de bambus, masajul cu pietre vulcanice. Avem de asemenea masajele terapeutice, cu care erau deja învăţaţi turiştii, multe alte proceduri noi de cosmetică, care nu au cum să nu îi încânte şi cu care îi aşteptăm pe turişti”, mai spune Petronela Mătuşanu. A doua seară, după Revelion, turiştii sunt invitaţi să participe la un bal retro.

DSCF1170

Pensiunile nu au mărit tarifele

Şi pensiunile din Băile Herculane îşi aşteaptă turiştii cu braţele deschise, din meniul acestora nelipsind bucatele preparate din carne de porc, ţuica fiartă, gulaşul la ceaun şi porc la rotisor, dar şi preparatele din meniul internaţional. Unele pensiuni au menţinut tariful de anul trecut.

DSCF1189

„Preţurile sunt aceleaşi ca şi anul trecut, de sărbători suntem pregătiţi cu o ofertă specială, avem un meniu foarte bogat, atât tradiţional, cât şi preparate internaţionale, din diferite bucătării. Sperăm ca anul acesta, ca şi anul trecut, turiştii vor pleca mulţumiţi de la noi şi încântaţi şi dornici să revină din nou. Avem pachet de trei nopţi, de cinci nopţi, cazare inclusă, pensiune completă, băuturi incluse şi muzică live la tarife de 650 de lei, 900 de ron, depinde de opţiunile turiştilor”, spune Mihaela Guran, administratorul unei pensiuni.

Turiştii care ajung la Băile Herculane se simt ca „la mama acasă” fiindcă sunt trataţi cu bunătăţi preparate în bucătăria casei.

„Pentru revelion pensiunea noastră oferă minim două pachete pentru clienţi, unul de 899 de lei de persoană, pentru cinci zile cu pensiune completă, cină festivă şi masa de Revelion, cu băutura inclusă şi un pachet de 560 de lei de persoană pe patru zile cu demipensiune, masa festivă, cina de Revelion. Meniul este masa tradiţională de sărbători, cu pomana porcului, cârnaţi, rachiu de casă, totul ca în Banat, la casă. Mai avem locuri doar pentru Crăciun şi posibil o cameră, două de Revelion”, spune Petre Jurchescu de la Pensiunea „Select”.

Şi pentru Crăciun, hotelierii de la Băile Herculane vin cu o serie de surprize pentru turiştii care aleg să petreacă aici această sărbătoare. De exemplu, la hotelul „Afrodita”, vedeta ofertei este o plimbare cu caleaşca prin centrul staţiuni.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top