joi , 2 decembrie 2021
NEWS ALERT

OLTENII ELIMINAŢI DIN CUPĂ. CRAIOVA – PETROLUL 0 – 1 (0 – 1)

Deţinătoarea trofeuluiarticle_1328132759839_118d92db000005dc_620023_636x395_16824200 a câştigat aseară disputa cu oltenii, pe care i-a învins cu un gol marcat de minutul 18 al jocului. Marea bătăile s-a dat din nou în afara terenului.

Prefaţată de incidenta grave, disputa dintre cele două echipe de top ale fotbalului românesc, Craiova a fost în trecut, în timp ce Petrolul este acum o grupare redutabilă, s-a jucat din nou mai mult în afara gazonului. Dacă înaintea partidei suporterii au transformat disputa sportivă într-un adevărat război, pe teren lucrurile au stat altfel. În faţa unei echipe extrem de slide, oltenii nu au prea contat. Ocaziile echipei lui Napoli le poţi număra pe degetele de la o mână, iar ocaziile mari aproape că nu au existat. Aşezaţi extrem de atent, pe două linii, elevii lui Cosmin Contra au dat prea puţine şanse mult prea puţin inspiraţilor atacanţi ai oltenilor, care au găsit rar breşe într-o apărare betonată. Probabil şi cu gândul la disputa cu CFR Cluj din campionat, ploieştenii au forţat doar atât cât să deschidă scorul şi să tranşeze partida de partea lor. Mustivar a îndeplinit acestă formalitate în minutul 18, apoi petroliştii s-au mulţumit cu contraatacul, în timp ce oltenii vâsleau la mijlocul terenului parcă contra curentului.

La finalul disputei Cosmin Contra a declarat că este mulţumit de rezultat, dar nu şi de joc şi a condamnat  incidentele dinaintea partidei.

Nicolo Napoli şi Adrian Mititelu s-au ceclarat mulţumiţi de jocul prestat de Universitatea Craiova, care au spus ei a avut mai mereu iniţiativa, dar nu a putut concretiza pe tabela de marcaj. Adrian Mititelu a reclama şi arbitraşul, despre care a spus că a defavorizat Universitatea. Şi patronul şi antrenorul au declarat că Petrolul s-a calificat în faza superioară a competiţiei motivat.

Aceasta ar putea fi ultima dispută a Universităţii la Drobeta-Turnu-Severin. Jandarmii din Meheidnţi vor să ceară suspendarea terenului de la Tr. Severin din cauza incidentelor din tribune.

 

 

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top