sâmbătă , 6 iunie 2020
NEWS ALERT

OMOR LA CENTRUL MEDICO-SOCIAL: UN PACIENT INVALID L-A UCIS PE UN ALTUL IMOBILIZAT

Un barbat in varsta de 67 de ani, imobilizat la pat, in Centrul de Asistenta Medico-Sociala Bacles, a murit, dupa ce a fost lovit in mod repetat cu o bata, de colegul de camera, aflat in scaun cu rotile, agresorul fiind retinut pentru 24 de ore.

BA1DFE03-A688-47A9-B09B-A24331EE2C3BAgresiunea se pare ca ar fi urmat un scandal produs intre cei doi colegi de camera, in cursul noptii de joi spre vineri, iar vineri, barbatul in varsta de 70 de ani a luat o carja si l-a lovit le colegul de camera pana cand acesta a murit.

Initial, angajatii centrului nu au anuntat Politia cu privire la cele intamplte, avand intentia de a incheia cazul ca o moarte naturala. Abia dupa ce jurnalistii au aflat despre caz, politistii ajunsi la fata locului au descoperit urme de sange, au dispus efectuarea necropsiei cadavrului, iar in cursul zilei de duminica, l-au retinut pe agresor pentru 24 de ore.

In cursul zilei de luni, barbatul este prezentat Tribunalului Mehedinti, cu propunerea de arestare preventiva pentru infractiunea de omor. Omul a recunoscut ca l-a lovit pe colegul de camera cu un obiect, pana ce acesta a ramas fara suflare.

Cazul este cercetat de Parchetul de pe langa Tribunalul Mehedinti.

Centrul de Asistenţă Medico-Socială Bâcles este o instituţie de asistenţă medico-socială care asigură în principal găzduire, recuperare, integrare, reabilitare şi reinserţie socială, pentru persoane adulte cu afecţiuni cronice care necesita permanent sau temporar supraveghere, asistare, îngrijire, tratament şi care din motive de natură economică, fizică, psihică, sau socială nu au posibilitatea să-şi asigure nevoile sociale sau să-şi dezvolte propriile capacităţi şi competente pentru integrarea socială.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top