luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

OPT RĂNIŢI ÎNTR-UN ACCIDENT LA TÂMNA

Patru copii şi patru adulţi au ajuns la spital, unul dintre copii fiind în stare gravă după ce maşina în care se aflau cu toţii s-a răsturnat, primele date arătând că şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei.

acc

Accidentul s-a produs joi dimineaţa pe drumul naţional 6, între Drobeta Turnu Severin şi Craiova, la intrarea în localitatea Tâmna. Pompierii de la Descarcerare au intervenit pentru scoaterea unuia dintre copii şi a doi adulţi din maşina zdrobită, celelalte victime, alţi trei copii şi doi adulţi reuşind să se salveze înainte să ajungă forţele de intervenţie.

Cu toţii au fost transportaţi cu mai multe ambulanţe la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, copilul descarcerat fiind în stare foarte gravă.

„În  accident au fost implicate 8 victime, patru copii şi patru adulţi. Instabil hemodinamic este un copil de şase ani şi doi adulţi, starea lor este gravă. Copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu dilacerare. Sigur vor fi transferaţi în unităţi specializate, ceilalţi sunt stabil hemodinamic şi umează să fie investigaţi în spital”, a declarat medicul Aurora Grămescu de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

Primele informaţii arată că minorii au vârste cuprinse între trei şi cinci ani, iar una dintre femeile rănite era însărcinată.

acc 1Accidentul s-a produs joi dimineaţa pe drumul naţional 6, între Drobeta Turnu Severin şi Craiova, la intrarea în localitatea Tâmna.

Potrivit inspectorului Claudiu Bebec din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Mehedinţi, după ce s-a răsturnat, maşina s-a izbit de un cap de pod, mai multe persoane având nevoie de intervenţia pompierilor de la Descarcerare pentr a fi scoase din autoturism.

„Este vorba de un eveniment rutier produs pe DN 6, pe raza localităţii Tîmna, la kilometrul 303-600, pe fondul oboselii la volan, conducătorul autoturismului BMW a adormit, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coloziune cu un cap de pod. Toţi pasagerii, inclusiv conducătorul auto au fost transportaţi la Spitalul din Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale. Continuăm cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul. Este vroba de o familie, care prespunem că se întorceau din străinătate”, a precizat inspector Claudiu Bebec de la Serviciul Poliţiei Rutiere Mehedinţi.

Cu toţii erau în autoturismul BMW care s-a răsturnat şi urmau să ajungă în Călăraşi.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top