sâmbătă , 28 noiembrie 2020
NEWS ALERT

OPT SESIZĂRI PRIMITE DE IPJ MEHEDINŢI, PRIVIND NEREGULI LA VOT

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi a primit până în jurul orelor 15 opt sesizări prin apelul unic 112 care vizau diverse nereguli în procesul de votare, între care turism electoral, mită şi amplasarea ilegală a banerelor de campanie.

IPJPotrivit  Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, judeţul Mehedinţi se află pe locul al V-lea pe ţară în privinţa sesizărilor primite în ziua votului până duminică după-amiază, primindu-se opt astfel de sesizări.

Prin apelul 112, s-a anunţat că în cartierul Gura Văii, un individ oferă bani contra votului, sesizarea nefiind confirmată în urma anchetei poliţiştilor.

La Orşova şi la Devesel s-au semnalat cazuri de turism electoral, cei care au semnalat anunţând că mai multe taxiuri pirat şi autoturisme înmatriculate în străinătate transportă persoane la seţiile de votare.

O altă sesizare a semnalat amplasarea unui baner electoral în apropierea unei secţii de votare, în acest caz, legea interzicând ampalsarea afişelor electorale în secţii sau pe clădirile în care sunt amenajate secţii de vot.

La ora transmiterii acestei ştiri, două din cele opt sesizări erau în curs de soluţionare, iar celelalte şase nu se confirmaseră în urma anchetei desfăşurate de poliţişti.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top