duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

ORGANIZAŢIA PNL BAIA DE ARAMĂ A TRECUT LA PMP ŞI O SUSŢINE PE ELENA UDREA LA PREŞEDINŢIA ROMÂNIEI

Organizaţia PNL din oraşul Baia de Aramă – Mehedinţi, condusă de consilierul local Cosmin Bobic, a trecut la PMP şi şi-a declarat susţinerea pentru candidatura Elenei Udrea pentru funcţia de preşedinte al ţării.

PMP

Consilierul local Cosmin Bobic spune că a luat această decizie întrucât pe mandatul fostului ministru al Turismului, Elena Udrea, oraşul Baia de Aramă, din nordul judeţului Mehedinţi a beneficiat de o serie de proiecte de dezvoltare.

Marţi, când am aflat de decizia doamnei Udrea de a candida la Preşedinţie, am vorbit cu toţi colegii mei şi am luat decizia de a ne alătura Partidului Mişcarea Populară şi de a o susţine în campania electorală din această toamnă. Niciunul dintre noi nu a uitat proiectele pe care le-a derulat în Baia de Aramă şi în judeţul Mehedinţi în mandatul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului. S-au reabilitat drumuri şi şcoli, s-au introdus reţele de apă şi canal, dar s-a investit şi în infrastructura de turism. În total, în mandatul Elenei Udrea, au venit în judeţ peste 120 de milioane de euro. De când a venit Ponta prim-ministru, judeţul a fost văduvit de fonduri şi multe din proiectele începute nici măcar nu au fost continuate. Este clar pentru toţi cei care compară reuşitele în funcţie ale tuturor candidaţilor la Preşedinţie că Elena Udrea este singura care se califică pentru această funcţie”, a declarat Cosmin Bobic.

Trecerea PNL Baia de Aramă la PMP este deopotrivă un semn de încredere în succesul candidaturii Elenei Udrea, dar şi de respingere a intenţiei lui Klaus Iohannis de a deveni viitorul şef al statului, se arată într-un comunicat de presă al PMP.

Reprezentanţii PMP spun că de la anunţul intenţiei Elenei Udrea de a deveni preşedintele României, organizaţiile locale ale PMP au operat foarte multe înscrieri în partid – peste 1.000 –, „ceea ce arată suportul de care se bucură această candidatură în rândul românilor”.

De cealaltă parte, preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu, spune că declaraţia consilierului local al orașului Baia de Aramă, Cosmin Bobic, cum că întreaga organizație PNL Baia de Aramă ar fi trecut la PMP “nu este decât o minciună și un act de dezinformare deliberată pe care Elena Udrea și PMP încearcă să le inducă în precampania electorală”.

“ După ce sub conducerea lui Bobic organizația PNL Baia de Aramă a obținut un scor de aproape 9 procente la alegerile europarlamentare, cu mult sub scorul obținut de organizația județeană, am propus în ședința din iunie a BPT Mehedinți dizolvarea întregii conduceri și preluarea atribuțiilor de președinte interimar al PNL Baia de Aramă de către dl profe‎sor Ioan Cojocaru, consilier local al CL Baia de Aramă, propunere adoptată în unanimitate”, a spus Virgil Popescu.

Corina Macavei

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top