marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ORŞOVA: SE PREGĂTEŞTE O NOUĂ REVOCARE A LUI ADRIAN CICAN

Preşedintele Organizaţiei PDL Orşova şi totodată consilier local al numicipiului Orşova a declarat luni în cadrul unei conferinţe de presă că se aşteaptă ca în viitoarea şedinţă de consiliu local să fie revocat pentru a doua oară din Consiliul Local, prima revocare fiind în urmă cu trei luni.

cican„Se va cere probabil revocarea mea ca în 30 ianuarie de către actualul prefect încă o dată.(…) Dacă se întâmplă acest lucru mâine voi depune la Parchet şi DNA o plângere pentru abuz în serviciu şi grup infracţional pentru că de fapt acum discutăm despre un grup infracţional pentru că s-a văzut că primul (n.r. ordinul prefectului) a fost respins şi anulată hotărârea de revocare. A doua măsură de revocare este tot pe un astfel de motiv, pe un alt contract şi deja înseamnă cu totul altceva.”, a declarat Adrian Cican.

Contactat de mhalert.ro, prefectul de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea a confirmat că Cican ar putea fi demis din nou, pentru un motiv similar celui din 30 ianuarie, menţionând însă că ordinul nu a fost încă semnat.

 

Preşedintele PDL Orşova, Adrian Cican a câştigat primul război cu prefectul de Mehedinţi în data de 25 martie, când Secţia de Contencios Administrativ a Tribunalului Mehedinţi a suspendat ordinul prefectului  privind revocarea sa din funcţie. Potrivit ordinului prefectului de Mehedinţi, Adrian Cican, în calitate de consilier local, ar fi fost în stare de incompatibilitate, întrucât firma deţinută de fratele său avea în derulare un contract de prestări servicii cu Liceul “Traian Lalescu”, aflat în subordinea Primăriei Orşova.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top