marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

OŢELUL GALAŢI – C.S. TR. SEVERIN 2 – 0 (1 – 0)

costea

Partida dintre Oţelul şi CS Severin s-a încheiat cu victoria gazdelor cu 2 – o şi echipa severineană nu reuşeşte nici acum să aducă puncte din afară şi să-şi îmbunătăţească situaţia la adevăr.

Declaraţiile de „război” ale severinenilor înainte de disputa de la Galaţi nu s-au concretizat şi pe teren, unde determinarea a lipsit din nou băieţilor lui „Jerry” Gane. Chiar dacă în primele 20 de minute au avut două ocazii bune de a deschide scorul prin Florin Costea, severinenii nu au reuşit să schimbe ceva şi pe tabela de marcaj. Nici gălăţenii nu au rupt gura târgului, până spre finalul celor 45 de minute, când într-un moment mai bun al lor, partida a fost întreruptă de o furtună. Cu 4 minute înainte de final, centralul a întrerupt jocul, dar când combatantele erau pe tunelul stadionului s-a răzgândit. Revenirea a fost cu ghinion pentru severineni, care au primit gol în minutul 45, când Stromajer a făcut 1 – 0 şi şi-a trimis echipa în avantaj la vestiare.

La  zece minute de la reluare, gălăţenii reuşesc dubla printr-un gol al lui Astafei, scor care rămâne neschimbat până la final. Mai ales că echipa severineană a rămas şi în zece oameni, din minutul 75, când Neacşa a fost eliminat după ce a văzut cel de-al doilea galben. În faţa unei echipe mai experimentate, cu un tehnician de marcă, în persoana lui Grigoraş, severinenii nu au reuşit să obţină punctul sau punctele mult dorite, care ar mai fi adus liniştea în tabăra severineană.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top