marți , 9 martie 2021
NEWS ALERT

PALAŞCĂ: „Votul din 2012 mă obligă să fiu împotriva unei fuziuni cu PDL”

Deputatul liberal mehedinţean Viorel Palaşcă, cel care figurează pe lista deputaţilor care se vor alătura Grupului de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale, iniţiat de Călin Popescu Tăriceanu aderă la acest ONG, în spreanţa că Tăriceanu va prelua şefia PNL la congresul care va avea loc în data de 29 iunie.

viorel-palasca-2102Contactat joi, de mhalert.ro, deputatul Viorel Palaşcă a declarat că principalul motiv pentru care aderă la Grupului de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale, este acela că nu susţine fuziunea PNL cu PDL.

“Acest lucru este legat de faptul că eu sunt în Partidul Naţional Liberal de foarte mulţi ani, am activat aici şi mai este legat de faptul că votul pe care eu l-am primit eu în calitatea de deputat în 2012, mă obligă practic să fiu împotriva unei fuziuni sau alăturări de Partidul Democrat Liberal şi de Traian Băsescu.”, a declarat Viorel Palaşcă.

Deputatul a mai spus că este de părere că numărul parlamentarilor liberalilor care vor adera la acest ONG va fi mai mare de 14, cel vehiculat de presă, joi, înainte de întâlnirea de constituire a Grupului, progarmată pentru ora 15.00.

“Cu siguranţă acest număr va creşte pentru că ştiu starea de spirit a colegilor parlamentari. Eu sper ca tot acest grup să îşi desfăşoare activitatea în primul rand în interiorul Partidului Naţional Liberal şi practic acest punct de vedere să fie unul care să însuşit de congresul care va fi pe 29 iunie.”, a mai spus Palaşcă.

Deputatul liberal a mai arătat că speră ca PNL să fie condus de Călin Popescu Tăriceanu, după congersul de la sfârşitul lunii iunie.

“Cred  că dacă domnia sa (n.r. Călin Popescu Tăriceanu) ar candida în cadrul Congresului PNL ar întruni un număr suficient de sufragii.”, a conchis Palaşcă.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top