sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PANICĂ ÎN CENTRUL ORAŞULUI DROBETA TURNU SEVERIN. O MAŞINĂ A LUAT FOC ÎN MERS

Momente de groază a trăit un bărbat din Drobeta Turnu Severin, a cărui maşină a luat foc în mers, marţi, în jurul prânzului, pe strada Lazăr, autoturismul fiind cuprins de flăcări de la un scurtcircuit.

pompieri 1

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Ramona Nistor, incidentul s-a produs pe Strada Lazăr din municipiu.

Când şoferul care era şi proprietarul autoturismului Ford Focus a văzut flăcările, a sunat la 112, la faţa locului ajungând două autospeciale cu apă şi spumă care au intervenit pentru stingere. Potrivit sursei citate anterior, focul a distrus scaunele din faţă ale maşini, 40% din tapiserie, dar şi instalaţia de bord. Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la un scurtcircuit provenit de la conductori electrici neizolaţi.

Proprietarul maşinii a declarat că a cumpărat maşina în anul 2006 din Germania şi nu avea asigurare CASCO astfel încât va fi obligat să suporte pagubele. În momentul izbucnirii focului era singur în maşină, astfel că nu au existat victime.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top