miercuri , 19 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PARCAREA FAMILIEI LUI LEO – „PRINŢUL ŢIGANILOR”, DE LA CIOCHIUŢA, ÎNCHISĂ CU EXCAVATORUL

IMG_9255Parcarea familiei lui Leo de la Strehaia a fost închisă de Administraţia Drumurilor din Mehedinţi.

Afacerea, preluată de un nepot al autointitulatului prinţ al ţiganilor după moartea tatălui lui Leo în primăvara acestui an, a fost închisă pentru că punea în pericol siguranţa rutieră. În plus, proprietarul parcării nu a plătit taxa anuală pe care o datora administratorului drumului pentru ieşirea către drumul naţional.

Familia lui Leo trebuia să plătească o taxă pe care orice administrator de parcare din România o plăteşte în funcţie de deschiderea pe care o are la drumul naţional. În cazul acestei parcări taxa era de 2000 de euro. Administratorii drumului spun că deşi deţine afacerea de mai mulţi ani, familia prinţului ţiganilor nu şi-a achitat obligaţiile. În plus, la intrarea în parcare trebuiau amenajate benzi speciale, iar administratorul deşi somat în mai multe rânduri nu s-a conformat.

„De mai mulţi ani, această parcare funcţionează în ilegalitate. Pe lângă faptul că nu respectă normele rutiere, nu şi-a achitat obligaţiile financiare către Administraţia Drumurilor. Am somat de mai multe ori firma care deţine parcarea să se conformeze, dar până acum nu s-a întâmplat acest lucru. Am luat decizia să închidem această parcare până la intrarea în legalitate” a declarat Cornel Folescu – director Administraţia Drumurilor Naţionale Mehedinţi

leo_strehaia_62625800Parcarea a aparţinut până în primăvară unei firme administrată de tatăl lui Leo, care a murit, iar afacerea a fost preluată de un nepot al acestuia. Însoţit de Dorin,  fiul lui Leo, acesta a venit imediat la locul incidentului când a auzit că va fi închisă parcarea familiei. El susţine că nu a primit nicio somaţie, dar va face demersuri ca afacerea să intre în legalitate.  Nepotul lui Leo susţine că unchiul său este prea preocupat de scandalurile din lumea mondenă ca să se ocupe şi de parcare dar cu toate acestea, îi dă sfaturi în administrarea afacerii.

Reprezentanţii administraţiei drumurilor spun că astfel de controale vor avea loc în toată ţara, iar parcările descoperite că funcţioneasă fără respectarea normelor rutiere for fi închise până la intrarea în legalitate.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top