miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

PARTIDUL MIŞCAREA POPULARĂ S-A LANSAT OFICIAL ŞI ÎN MEHEDINŢI

Conducerea centrală a Partidului Mişcarea Populară (PMP) a fost prezentă vineri la Drobeta Turnu Severin, la lansarea noii formaţiuni la nivel judeţean şi inaugurarea sediului filialei Mehedinţi a partidului.

lansare

Evenimentul a fost organizat în sala unui hotel din Drobeta Turnu Severin în prezenţa a peste 200 de delegaţi din toate colţurile judeţului. Organizaţia judeţeană a Partidului Mişcarea Populară Mehedinţi este la ora actuală cea mai puternică din ţară, numărând peste 1000 de membri în doar două luni de zile de la înfiinţare.

golea„Am atras oameni noi, tineri şi oameni mai în vârstă, dar şi oameni care au mai făcut politică însă nu la nivel de prima linie, dar oameni care sunt integri”, a precizat Eugen Golea,  preşedintele organizaţiei judeţene.

Din conducerea organizaţiei mai fac parte prim vicepreşedintele Nicolae Olteanu, Georgeta Drăghia- secretar general , vicepreşedinţii Cornelia Doinea şi Dan Toşa.

Din partea conducerii centrale au fost prezenţi la Turnu Severin preşedintele PMP, Eugen Tomac, preşedinta organizaţiei de femei, fosta jucătoarea de tenis și ex-președintele Federației Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, fostul ministru Teodor Baconschi, Gelu Vişan – secretar regional Regiunea Sud-Vest, deputatul Clement Negruţ, secretarul general Cristian Petrescu.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că pentru alegerile de anul viitor, cei care vor intra în cursa pentru un post de europarlamentar vor fi desemnaţi în urma unor alegeri interne cu votul membrilor de partid.

“Suntem bucuroşi că avem aici o organizaţie puternică, sunt convins că în Mehedinţi există foarte mulţi români care aşteaptă ca un nou partid să le ofere altceva decât au reuşit până acum celalte partide de tranziţie. Partidul Mişcarea Populară este un partid nou, dar nu este un partid care a apărut pe scena politică doar pentru a confirma sau schimba culori, doctrine sau linii politice. Noi suntem un altfel de partid, ne-am propus încă din prima zi să mergem cu acest mesaj cât se poate de clar ca fiind un altfel de partid înseamnă a dezvolta o altă cultură organizaţională, iar PMP-ul este singurul partid din România care şi-a asumat prin statut să-şi consulte proprii membrii ori de câte ori plecăm în vreo competiţie politică, fie că ne referim la alegerile europaralamentare, locale, prezidenţiale, PMP va organiza alegeri preliminare interne pentru a-şi desemna competitorii”, a spus Eugen Tomac.

lansare 3

Liderul PMP este optimist şi crede că rezultatele la alegerile europarlamentare, prima confruntare politică din anul viitor, partidul pe care îl reprezintă va obţine un scor bun: „Avem un obiectiv cât se poate de clar să participăm la alegerile europarlamentare unde să obţinem un scor cât mai mare, cu siguranţă va fi un scor cu două cifre, prima va fi <<1 >>, cealaltă depinde de efortul fiecărei organizaţii”.

Eugen Tomac a mai sublinit că Partidul Mişcarea Populară continuă linia politică consacrată de preşedintele Traian Băsescu.

lansare 2

„Suntem un partid politic curajos, continuăm linia politică consacrată de preşedintele Traian Băsescu, suntem şi rămânem partenerii preşedintelui. Preşedintele României este cel care a împins ţara înainte prin reformele promovate şi credem că Mişcarea Populară va fi acea forţă politică care va duce mai departe reformele începute de preşedinte atât în domenii importante precum sănătatea, administraţia publică şi nu numai”, a declarat preşedintele PMP.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top