luni , 19 martie 2018
NEWS ALERT

PATRU COPII ŞI DOI ADULŢI RĂNIŢI ÎNTR-UN ACCIDENT PRODUS PE DEALUL BALOTA

Şase persoane între care doi copii au fost răniţi miercuri în urma unui accident rutier produs pe drumul naţional 6, între Drobeta Turnu Severin şi Craiova, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o curbă.

acc bal

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Mehedinţi, Roxana Vişan, accidentul s-a produs într-o curbă, pe Dealul Balota, persoanele rănite fiind preluate de mai multe echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

Primele informaţii arată că accidentul s-a produs pe fondul oboselii şoferului, care se întrocea împreună cu familia din Italia, aceştia aflându-se într-un autoturism de teren BMW, care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Patru copii şi doi adulţi au fost răniţi.

La faţa locului a fost chemat şi un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, dar victimele nu au avut nevoie de intervenţia Serviciului de Descarcerare.

La puţin timp după accidentul din Balota, un alt incident rutier s-a produs la intersecţia Centurii ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin cu DN 67. O cisternă încărcată cu lapte a intrat în coliziune cu un autoturim de teren chiar în sensul giratoriu de pe Calea Târgu Jiului, din Drobeta Turnu Severin. Nicio persoană nu a fost rănită.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top