luni , 18 ianuarie 2021
NEWS ALERT

PAULA ALDESCU & 3 X MOSORESCU, JOI LA CASTELUL ARTELOR DIN SEVERIN

Castelul Artelor din Drobeta Turnu Severin găzduieşte joi, 26 iunie un eveniment cultural care cuprinde lansare de carte şi expoziţie de pictură realizate de Gheorghe Mosorescu, cetăţean de onoare al municipiului Drobeta Turnu Severin, fii acestuia şi nepoata acestuia, Paula Aldescu.

paulaEvenimentul cultural este realizat cu sprijinul Uniunii Artiştilor Plastici din România, Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin şi Casa de Cultură a Municipiului Drobeta Turnu Severin.

Joi, 26 iunie, începând cu ora 18, la Castelul Artelor din Severin are loc vernisajul expoziţiei de artă palstică “3 x Mosorescu”, autorii lucrărilor fiind Gheorghe Mosorescu şi cei doi fii ai acestuia Bogdan şi Tudor Mosorescu, ambii absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti.

Paula Aldescu se află la a doua lansare de carte la Drobeta Turnu Severin. Deşi s-a stabilit în Timişoara, tânăra scriitoare alege oraşul natal pentru prezentarea lucrărilor sale care văd lumina tiparului. După volumul “Celofan de Apă”, joi, începând cu ora 19.00, Paula Aldescu lansează “Un vis de o zi”.

“Sunt foarte preocupată într-o relaţie, cât este influenţă şi cât asimilare. Cât rămâi tu şi cât devii celălalt. Este o temă care a devenit obsesie de-a lungul timpului. Am încercat să găsesc răspunsul prin această carte la întrebarea <<Cât anume într-o relaţie este parteneriat prin sprijinul celuilalt şi cât este frica de singurătate. Este o carte care poate fi citită deopotrivă de femei şi de bărbaţi, dar este o carte scrisă de o femeie care a acceptat  diferenţa dintre bărbat şi femeie care etse egală în drepturi cu bărbatul dar nu se vor afla niciodată pe picior de egalitate.>>”, a declarat Paula Aldescu.

Materiale semnate de Paula Aldescu pot fi citite şi pe blogul personal http://ddunia.wordpress.com/

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top