marți , 9 martie 2021
NEWS ALERT

PDL CERE LĂMURIRI CU PRIVIRE LA INVESTIȚIA PORTUGHEZILOR. MARIUS SCRECIU RĂSPUNDE!

Investiţia portugheză care ar urma să aibă loc în Mehedinţi este pusă sub semnul întrebării de către democrat liberalii mehedințeni care au cerut public joi, în cadrul unei conferințe de presă, lămuriri cu privire la documentaţia tehnică care a stat la baza adoptării în cadrul unei şedinţe de consiliu local extraodinare a Planului Urbanistic Zonal.

pdl„Ieri a fost o ședință extraordinară la Consiliul Local iar PDL-ul s-a abținut de la vot. Acum câteva zile am mai făcut câteva conferințe de presă și am tras niște semnale de alarmă cu privire la dotarea Blocului Materno Infantil. Și atunci trompetele PSD-iste au spus că nu ne dorim dotarea Blocului Materno Infantil – o tâmpenie. Și acum, trompetele PSD-iste au spus că PDL-ul nu dorește crearea de locuri de muncă – o minciună. Ne dorim crearea de locuri de muncă. Chiar suntem și vom fi partenerul PSD-ului în orice acțiune de creare a locurilor de muncă, dar cu respectarea legii. Toată acțiunea de ieri (ședința de Consiliu Local) ridică foarte multe semne de întrebare. În momentul în care se va răspunde la ele, sigur că totul va fi în regulă.”, a declarat senatorul democrat liberal, Marius Bălu.

Cu privire la documentele care au stat la mapa consilierilor care au primit proiectul de aprobare a PUZ-ului, consilierul PDL, Mircea Grosu a arătat că certificatul de urbanism a fost cerut pe în data de 10.02, iar actul de proprietate pe teren al investitorului a fost emis abia în data de 24, ceea ce ar duce la contestarea Planului Urbanistic Zonal.

În replică, viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, susține că declarațiile democrat liberalilor sunt politicianiste și denotă „frustrarea”.

marius screciu“Înteleg frustrarea celor de la PDL că e proiectul Partidului Social Democrat și al lui Marius Screciu, dar îi rog insistent pentru binele severinenilor, să nu caute pete în soare.” a declarat joi, Marius Screciu.

Firma cu capital portughez, Coindu România SRL demarează în perioada următoare în Drobeta Turnu Severin, o investiție în valoare de zece milioane de euro, într-o fabrică în care se vor produce repere pentru cele mai importante mărci auto. Primul pas pentru demararea construcției fabricii în care vor lucra aproximativ 1200 de persoane a fost făcut miercuri, când consilierii locali ai municipiului Drobeta Turnu Severin au fost convocați în ședință extraordinară, pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal, la inițiativa viceprimarului Marius Screciu.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top