miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

VIDEO PENSIUNILE DE LA HERCULANE SE ÎNTREC ÎN OFERTE PENTRU VACANŢA DE PAŞTE

Cine nu s-a hotărât unde îşi petrece vacanţa de Paşte poate să ia în calcul oferta pensiunilor şi hotelurilor din staţiunea Băile Herculane. La această oră pensiunile sunt ocupate în proporţie de 70-80 la sută, dar locuri libere se pot găsi şi în hotelurile din staţiune.ANUNTUL NOU

Mai este o lună până la Paşte, dar pensiunile se întrec deja în oferte deosebite şi în bucate din cele mai gustoase. Aşa că, dacă sunteţi tentaţi, trebuie să vă grăbiţi: rezervările sunt deja numărate! Un pachet cu pensiune completă, cu 3 nopţi de cazare, la o pensiune din centrul staţiunii costă 599 de lei şi include cină festivă în noaptea de Înviere şi prânz festiv în ziua de Paşte.  Proprietarul pensiuni spune că de pe masa de Paşte nu vor lipsi bucatele tradiţionale.

vetuta„Produsele sunt tradiţionale, specifice acestei sărbători, nu lipseşte de pe masă drobul de miel, ciorba de miel, stufatul de miel, sărmăluţele, friptura de miel la cuptor, pasca, ouăle roşii. Pentru relaxarea turiştilor fiecare proprietar de pensiune, în pachetele respective, oferă un masaj sau o baie cu apă termală ori apă cu sulf, iar în rest pentru buna dispoziţie şi pentru meniu suntem răspunzători noi întrutotul. Ca şi patroni luăm masa tot aici, alături de oaspeţi, pentru ca turistul să aibă încredere că totul este OK şi că se va simţi foarte bine”, spune Vetuţa Orza, proprietarul pensiunii Select din Băile Herculane.

„Venim în întâmpinarea clienţilor cu o ofertă specială de Paşte, de trei nopţi cazare cu demipensiune, masă de Paşte, cu meniu tradiţional, acces la fitness, saună şi jacuzzi”, spune  Adelina Ştefan, reprezentantul unei alte pensiuni din Băile Herculane. În momentul de faţă, pensiunile sunt ocupate în proporţile de 70-80 la sută pensiunile, astfel că cine se grăbeşte mai poate face o rezervare.

Şi ofertele hotelierilor sunt atractive, un sejur cu 3 nopţi de cazare costă 590 de lei la un hotel de trei stele din Băile Herculane. Pentru cina festivă turiştilor li se pregăteşte berbecuţi şi purceluşi de lapte la proţap şi rachie fiartă de Banat. Turiştii au acces gratuit la piscină, saună, jacuzzi şi sală fitness.

Herculane este un mic oraş situat pe râul Cerna în zona Valea Cernei, unde se află cea mai renumită staţiune balneoclimaterică şi una din cele mai importante staţiuni din România. Unul din atuurile staţiunii îl constituie izvoarele cu apă fierbinte, cu multiple calităţi curative, descoperite încă din timpurile romanilor. Staţiunea Băile Herculane dispune de cincisprezece izvoare cu ape minerale şi termale, folosite exclusiv pentru tratarea afecţiunilor reumatice, nervoase şi nutritionale. Pe lângă renumita staţiune, turiştii mai pot vizita nenumărate obiective turistice în zonă precum peşteri, grote, izvoare, statui, cascade, chei, pavilioane, temple şi alte mărturii istorice.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top