marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VIDEO PERCHEZIŢII ALE PROCURORILOR DNA LA DOMICILIUL UNUI ANGAJAT AL PENITENCIARULUI TURNU SEVERIN. DESCINDERI ŞI LA PALATELE ŢIGANILOR DIN STREHAIA

Procurorii DNA au descins marţi dimineaţă la Drobeta Turnu Severin, însoţiţi de mai multe dube ale Jandarmeriei. O primă locaţie este vila unui angajat al Penitenciarului Turnu Severin.

perchezitie

La această oră are loc o percheziţie la domiciliul unui angajat al Penitenciarului din Turnu Severin, dar şi în mai multe locaţii din Strehaia.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală, spălare de bani și aderare la un grup infracțional organizat.

La această oră sunt efectuate percheziții domiciliare în 37 de locații situate în municipiul Bucureşti și județele Timiș, Mehedinți, Olt, Argeș și Iași, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Perchezițiile de pe raza județului Mehedinți sunt efectuate împreună cu ofițeri de poliție din cadrul IGPR – Direcția de Investigare a Fraudelor.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Jandarmeriei Române.

Prejudiciul în acest caz este estimat la aproximativ două milioane de euro.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top