marți , 19 martie 2019
NEWS ALERT

PERCHEZITII ÎN MEHEDINȚI SI 15 JUDETE LA PERSOANE BĂNUITE DE EVAZIUNE FISCALĂ

Polițiștii desfășoară joi dimineața un număr de 58 de percheziții în București și alte 15 județe din țară la sediile mai multor societăți și persoane bănuite de evaziune fiscală, într-un dosar în care prejudiciul este de aproximativ patru milioane de euro.

DESCINDERICele 58 de percheziții se desfășoară joi dimineața în București, Mehedinţi, Bihor, Cluj, Timiş, Arad, Ilfov, Maramureş, Sibiu, Bacău, Braşov, Călăraşi, Dâmboviţa, Dolj, Mureş şi Neamţ.

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii vizează un număr de 47 de  administratori ai unor societăți comerciale care în perioada 2008 – 20014 au emis facturi fictive pentru bunuri și servicii în valoare de 14 milioane de euro, valoarea prejudiciului în dosar fiind de patru milioane de euro.

Perchezițiile se desfășoară în baza unor mandate emise de Tribunalul Mehedinți.

În Mehedinți, se desfășoară mai multe pecheziții în Drobeta Turnu Severin, Strehaia și Baia de Aramă.

În Baia de Aramă, anchetatorii au descins la sediul firmei Transexfor, deținută de cumnatul primarului orașului Baia de Aramă, Rafael Dunărințu.

La acțiune participă un număr de 250 de polițiști, jandarmi și forțe de intevenție rapidă din cadrul Poliției Române, dosarul fiind instrumentat de Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top