sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PERCHEZIŢII ÎN MEHEDINŢI, TIMIŞ, HUNEDOARA ŞI ALBA. ADMINISTRATORII UNOR FIRME SUNT ACUZAŢI DE EVAZIUNE FISCALĂ ŞI SPĂLARE DE BANI

La această oră au loc 23 de percheziţii în judeţele Mehedinţi, Timiş, Hunedoara şi Alba. Vizate sunt persoane acuzate de evaziune fiscală şi spălare de bani.

baiatul

Poliţiştii de la Investigarea Fraudelor din Mehedinţi au stabilit că aceste persoane, în calitate de administratori a unor societăţi comerciale au efectuat în perioada 2009-2012 mai multe tranzacţii comerciale cu materiale de construcţii în valoare de 3 milioane de euro. În felul acesta, cei acuzaţi cu adus un prejudiciu bugetului de stat în valoare de 700.000 de euro.

Trei dintre percheziţii se desfăşoară în Mehedinţi, două în Timiş, opt în Alba şi zece în Hunedoara, cazul fiind instrumentat de Serviciul de Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ Mehedinţi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi şi a şefului SIF, comisar Ion Ianoş .

Poliţiştii au găsit la domiciliu toate cele 11  persoane vizate şi urmează să fie aduse la sediul IPJ Mehedinţi pentru a fi audiate.

În dosar este audiat şi fiul fostului primar din Turnu-Severin, Constantin Creţescu.

loading...


Un Comentariu

  1. GAMULESCU STEFAN DORIN

    SA MOARA IN PUSCARIE,PANA CAND LEUL ROMANESC VA AVEA PUTEREA DE ALTADATA.

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top