luni , 27 septembrie 2021
NEWS ALERT

PERCHEZIŢII LA CONSILIUL JUDEŢEAN MEHEDINŢI

Procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie derulează mieruri dimineaţa mai multe percheziţii în judeţul Mehedinţi şi la mai multe firme care au contracte cu statul.

_DSC0054Procurorii se pare că vizează un dosar de corupţie în care ar fi implicaţi funcţionari publici şi administratorii mai multor firme de construcţii, salubritate şi transport din Drobeta Turnu Severin şi Orşova.

La ora transmiterii acestei ştiri procurorii se află în incinta CJ Mehedinţi, împreună cu poliţiştii, alte echipe de anchetatori derulând percheziţii în Orşova dar şi la alte firme din Drobeta Turnu Severin şi domiciliile administratorilor acestora.

COMUNICAT DNA

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2012-2013 și în luna ianuarie 2014, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, de către funcționari publici cu funcții de conducere în plan local.
În cursul dimineții de 2 aprilie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în peste 20 de locații situate în municipiile Orșova, Drobeta Turnu Severin și Craiova, între care sediile unor instituții publice și ale unor societăți comerciale.
În acest moment, în cauză se efectuează urmărirea penală prin raportare strict la fapte, nefiind începută urmărirea penală față de vreo persoană.
În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top