luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

PERCHEZIȚII LA CONTRABANDIȘTI DIN DROBETA TURNU SEVERIN

Poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere – Sectorul Poliţiei de Frontieră Turnu Severin au efectuat, în baza mandatelor de percheziţie emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Severin, percheziţii la două locuinţe din municipiul Turnu-Severin, folosite ca depozite clandestine de ţigări de către o persoană suspectată că se ocupă cu traficul de produse accizabile.

IMG_3058

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției de Frontieră Mehedinți, în urma efectuării percheziţiilor la locuinţele aparţinând unui bărbat în vârstă de 33 de ani, poliţiştii au descoperit 796 de pachete cu ţigări mărcile Ashima, Fast şi Pall Mall, fără marcaje fiscale, precum şi suma de 524 de lei.

IMG_3060

Alte 115 de pachete cu ţigări, fabricate în Serbia, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I. Astfel, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pentru a intra în România, un cetăţean român în vârstă de 43 de ani. Echipa comună de control a depistat ţigările ascunse în semi aripile şi filtrul de aer al autoturismului, pe care conducătorul acestuia încerca să le sustragă de la controlul vamal.

Conducătorul autoturismului a fost sancţionat contraventional cu amendă în valoare de 5000 de lei.

Ţigările, în valoare totală de 9.600 de lei au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriului României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top