miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

PERCHEZIŢII LA ORŞOVA ŞI COŢOFENII DIN FAŢĂ. POLIŢIŞTII AU CONFISCAT PESTE 80 KG CARNE EXPIRATĂ, PRODUSE DE CONTRABANDĂ ŞI ARME

Poliţiştii mehedinţeni au efectuat miercuri opt percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane suspecte de contrabandă cu produse accizabile şi sustragerea de bunuri din locuinţe. Descinderile au avut loc în localitatea Coţofenii din Faţă, judeţul Dolj şi în municipiul Orşova.

alcool 1

Peste 60 de poliţişti mehedinţeni au descins la 10 adrese de pe raza municipiului Orşova şi a localităţii Coţofenii din Faţă, judeţul Dolj, la mai multe persoane cu vârste cuprinse între 17-50 de ani, suspecte de contrabandă cu produse accizabile, dar şi de sustragerea de bunuri din locuinţe, fapte produse pe raza mai multor localităţi mehedinţene aflate la limită cu judeţul Dolj.

Totodată, poliţiştii au condus la sediul Poliţiei Strehaia 5 persoane cu vârste între 17-25 ani, toate din localitatea Coţofenii din Faţă pentru audieri, cercetate în dosare penale cu autori neidentificaţi, prejudiciul estimat fiind de peste 25.000 lei.

„Persoanele în cauză se ocupau atât cu comercializarea pe raza municipiului Orşova de produse accizabile nemarcate sau marcate necorespunzător cât şi cu sustragerea de materiale neferoase de la mai multe locuinţe situate pe raza localităţii Strehaia”, a declarat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

La Brezniţa Motru, poliţiştii au descoperit 80 de kilograme de carne şi 15 kilograme de peşte expirate. La Drobeta Turnu Severin, oamenii legii au confiscat peste 900 articole pirotehnice, doi bărbaţi, de 27 de ani şi 43 de ani, alegându-se cu dosar penal. Şi un septuagenar din Turnu Severin s-a ales cu dosar penal, după ce poliţiştii au descoperit la domiciliul acestuia o armă cu tir cu aer comprimat.

La acţiune au participat şi luptători ai Serviciilor de Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţean Mehedinţi şi Dolj precum şi jandarmi ai Detaşamentului Mobil de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Mehedinţi.

Corina Macavei

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top