miercuri , 21 martie 2018
NEWS ALERT

PERICOLUL DIN IARBĂ! UN COPIL DE TREI ANI A FOST MUŞCAT DE ŞARPE

Un copil în vârstă de trei ani a ajuns sâmbătă în jurul prânzului la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin după ce a fost muşcat de un şarpe în localitatea mehedinţeană Valea Copcii.

sarpele 1Băiatul se întorcea de la câmp împreună cu mama şi bunica sa când din iarbă a sărit un şarpe care l-a muşcat de mâna. Imediat mama a dunat la 112 şi a cerut ajutorul medicilor de la Ambulanţa Mehedinţi stângă.
Medicul Minodora Popescu din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi a declarat că starea băiatului este bună, fiindu-i administrat ser antiviperin.
„Un copil de trei ani a fost muşcat în treimea distală a feţei interioare a braţului stâng de un şarpe. Stare generală bună, adus la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru efectuarea vaccinului antiviperin. Se întorceau către casă, a sărit şarpele şi l-a muşcat.”, a spus dr. Popescu.
Medicii atrag atenţia că în cazul în care nu se intervine la timp după o muşcătură de şarpe, aceasta poate fi fatală.
Reptilele sunt de obicei violente dacă sunt agresate, pe de altă parte căldura le face să iasă la suprafaţă.
Cel mai probabil cum mama şi bunica micuţului din Valea Copcii mergeau prin iarbă au atins şaspele care a devenit agresiv.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top