marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PERSOANELE CU DEFICIENŢE DE AUZ ŞI VORBIRE AU PRIMIT O DONAŢIE DE 24 000 LEI. AFLĂ AICI DE LA CINE!

Oricât de săraci ar fi, sentimentul solidarităţii nu îi ocoleşte pe mehedinţeni. O dovedesc cei care din puţinul lor, atunci când au mers la cumpărături într-un centru comercial din Drobeta Turnu Severin, au lăsat câţiva bănuţi în urna de doanţii. Aşa s-au strâns peste 11 000 de lei pentru persoanele cu deficienţe de auz şi vorbire. La rândul lor şi reprezentanţii hipermarket-ului au contribuit cu o donaţie în valoare de 12 500 de lei, iar cec-ul a fost înmânat vineri  celor care au cu adevărat nevoie de ajutor.

mhalert3

Campania „Luna inimilor deschise” s-a derulat de la începutul lunii mai. Clienţii centrului comercial Cora din Drobeta Turnu Severin  au donat o parte din restul primit la casa de marcat, după ce şi-au achitat cumpărăturile. Puţin  cu puţin s-au strâns peste 11 400 de lei, care împreună cu donaţia din partea hipermarket-ului Cora, în valoare de 12 500 lei vor ajunge în contul Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România, Filiala Drobeta Turnu Severin.

„Campania s-a desfăşurat în Drobeta Turnu Severin în perioada 30 aprilie – 31 iulie 2014. Scopul este ajutorarea persoanelor cu deficienţe de auz, beneficiaul fiind Asociaţia Naţională a Surzilor din România – Filiala Drobeta Turnu Severin. Banii vor fi folosiţi în achiziţionarea de echipamente şi aparatura necesară persoanelor care au deficienţe de auz.”, a declarat vineri, reprezentanta CORA, Violeta Carablaisă.

mhalert1

Cecul a fost înmânat beneficiarilor în prezenţa reprezentanţilor administraţiei locale care le-au transmis personelor cu probleme de vorbire şi auz că uşa Primăriei le este deschisă pentru rezolvarea problemelor pe cae le întâmpină.

„Un gest care arată că avem oameni în Drobeta Turnu Severin cu suflet. Pe lângă cei de la centrul comercial, o mare parte a sumei au donat-o şi cetăţenii oraşului şi cei ai judeţului. Este un gest deosebit pentru cei care au nevoie. Nu sunt la primul gest de acest fel. Noi ca şi administraţie nu putem decât să îi sprijinim, să-i ajutăm şi să-i apreciem pentru ceea ce au făcut”, a spus viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Suma de aproape 24 000 lei va fi investită în echipamente şi aparatură pentru hipoacuzici. Filiala Drobeta Turnu Severin are peste o sută de membri.

mhalert2

„Sunt mulţi care nu lucrează şi nu au decât un mic ajutor de 230 de lei şi sunt cu probleme familiale, copii. Aceasta este o sumă extrem de mică şi nu au cu ce să întreţină familia. Mulţi doresc să lucreze, dar nu se poate. Noi încă o dată mulţumim ambiţiei şi bunăvoinţei acestor oameni cu suflet care s-au gândit la noi ca să ne poată oferi acest ajutor.”, a declarat Ilie Boroancă, din partea ANRS – Filiala Drobeta Turnu Severin.

Campania de strângere de fonduri se desfăşoară din anul 2005 în toate magazinele centrului comercial, care îşi aleg o orgabnizaţie umanitară parteneră.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top