luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

PERSOANELE CU HANDICAP VOR MERGE LA COMISIA DE EVALUARE ÎN CLĂDIREA POLICLINICII

Untitled-1Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap şi Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap se mută din actuala locaţie, la Policlinica din Turnu-Severin.

„Începând cu data de 7 octombrie Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap şi Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi îşi vor desfăşura activitatea într-o altă locaţie, pe strada Serpentina Roşiori nr.1 (Policlinică)”, se precizează într-un comunicat remis la redacţie de Director Executiv al instituţiei, Constantin Valentin Popescu

„În zonă vor fi amplasate indicatoare care să faciliteze orientarea persoanelor care vin la evaluarea gradului de handicap şi a aparţinătorilor acestora.

Serviciul Evidenţă şi plată prestaţii sociale, asistenţa persoanelor vârstnice, management de caz pentru adulţi şi monitorizare servicii sociale continuă să îşi desfăşoare activitatea în sediul actual de pe strada Matei Vasilescu nr 12A din Drobeta Turnu Severin.

Programul cu publicul va rămâne neschimbat, de luni până joi între orele 8:00-16 30, iar vinerea între orele 8:00 şi 14:00.

Se doreşte astfel ca activitatea Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap şi a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap să se desfăşoare într-un sediu care să ofere condiţii decente, căldură, o sală mare de aşteptare atât persoanelor cu dizabilităţi adresante, cât şi însoţitorilor acestora. Am decis ca activitatea Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap şi a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap să se desfăşoare într-un sediu care să ofere condiţii decente, căldură, o sală mare de aşteptare atât persoanelor cu dizabilităţi adresante, cât şi însoţitorilor acestora”, se mai precizează în comunicatul de presă.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top