marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PESTE 30 DE APARTAMENTE DE LA SCHELA, FĂRĂ CURENT ELECTRIC

Peste 30 de apartamente din cele trei blocuri în care locuiesc foști angajați ai Șantierului Naval de la Schela au rămas luni dimineața fără curent electric, întrucât nu și-au reînnoit contractele cu furnizorul de electricitate.

jandarmi la schela

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți, Claudia Mendea, acțiunea de branșare-rebranșare a apartamentelor pe noua linie a CEZ s-a făcut în prezența jandarmilor.

“Aproximativ 30 de jandarmi din cadrul Inspetcoratului Județean de Jandarmi Mehedinți intervin pentru asigurarea ordinii și siguranței publice și protecția reprezentanților CEZ pe timpul derulării operațiunii de branșare / rebranșare la energia electrică a locuitorilor din cartierul Schela Cladovei,municipiul Drobeta Turnu Severin.”, a declarat Mendea.

Luni dimineața, în cadrul unei acțiuni de amploare, mai mulți angajați CEZ, însoțiți de jandarmi au făcut transferul apartamentelor din cele trei blocuri ce aparțin Șantierului Naval din Schela de pe linia unității pe linia CEZ. Inițial au fost debranșate toate apartamentele de la curent electric, iar mai apoi au fost rebranșați la rețeaua furnizorului de electricitate toate apartamentele care au încheiat contracte cu CEZ.

Un număr de 200 de apartamente au contracte încheiate până la momentulactual, în timp ce alte peste 30 nu și-au făcut contracte astfel că au rămas fără curent electric.

Până acum cele trei blocuri erau conectate la rețeaua Șantierului Naval.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top